Fête Frans muziekevent Roest Amsterdam

Fête is een nieuw muziek-event waar Franse muziek de hoofdrol speelt. Op zaterdagavond 17 december a.s. kan je je in Franse sferen dompelen tijdens dit nieuwe inspirerende muziekfestival. Het vindt plaats in de stadsoase Roest in Amsterdam.

t720_0ffeb9

De Franse singer-songwriter Cyprès Ad Victoriam zal deze avond zijn eigen Franse nummers spelen samen met de eveneens Franse DJ David Solena. De keuken van Roest zal die avond omgetoverd worden tot een echte Franse bistro met klassieke Franse gerechten op de kaart. Denk aan Coq au vin, Potage aux oignons, Entrecote, Bouillabaisse, Ratatouille en Escargots.

Vanaf 21:30 tot 3:00 uur kun je bij Roest aan de  Jacob Bontiusplaats 1 heerlijk dansen, ontspannen, eten en genieten alsof je in La Douce France zelf bent. De entree is gratis. Meer info op: www.roestamsterdam.nl

Cyprès Ad Victoriam geeft op 18 december ook nog een middagconcert bij Pllek op het NDSM-terrein in Amsterdam. Vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur zal hij daar de Franse sterren van de hemel spelen. De entree is ook hier gratis. Meer info: www.pllek.nl

Meer informatie over Cyprès le Musicien: www.cypresmusique.com

Roest is een creatieve vrijplaats, een experiment dat openstaat voor originele ideeën. Het is minimalistisch, maar wel warm en nodigt je uit om zelf bij te dragen. Pretenties worden overboord gegooid, maar Roest verliest kwaliteit nooit uit het oog. Roest is elke dag anders, maar maakt verwachtingen waar.

Roest  |  Jacob Bontiusplaats 1  |  Amsterdam

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s