– Gestopt – Catering Ma Petite Cuisine Amsterdam

Wat moet het toch geweldig zijn om als francofiel of fransman/-vrouw in Amsterdam te wonen. Bijna alle heerlijkheden van La Douce France zijn wel te vinden in onze hoofdstad. Zo kan je naar de Franse slager Alain Bernard voor heerlijke charcuterie, haal je overheerlijke patisserie bij My Little Patisserie, een lekker Bougogne wijntje vind je bij wijnwinkel Albrecht & Janssen en om de boel Frans op te luisteren koop je Franse chansons bij Concerto. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele leuke Franse restaurantjes, bistro’s en brasseries die Amsterdam te bieden heeft. Ik zou er bijna een blog over kunnen beginnen, of breng ik nou mensen op een idee!

Aan al dat Franse aanbod in Amsterdam is nu ook cateringbedrijf ‘Ma Petite Cuisine’ toegevoegd. Ma Petite Cuisine bereidt op aanvraag Franse authentieke familie maaltijden, geheel voorbereid, zodat u er thuis in Amsterdam heerlijk van kunt genieten. Wil je een verjaardag, feestje of andere speciale gelegenheid een Frans eettintje geven? Ook dat kan geregeld worden, Ma Petite Cuisine biedt ook maaltijden “À la carte” aan.

Op vrijdagavond maakt Ma Petite Cuisine een Bon Plat en Cocotte. Een maaltijd die je heel makkelijk kan delen met vrienden en familie.

Ma Petite Cuisine bereidt originele Franse recepten, variërend van de traditionele Tomates Farcies tot de minder academische  Agneau au Gingembre. In onze keuken ligt de focus op de producten.Op de website kan je je maaltijd/menu zelf samenstellen en heb je keuze uit  Entrées, Plats & Desserts. Je moet de bestelling wel ten minste 24 uur van tevoren plaatsen. Je ontvangt  het menu thuis, gepresenteerd in recyclebare verpakking, inclusief een uitleg over het opwarmen van de maaltijden. Hoe gemakkelijk wil je het hebben en je eet nog een heerlijke Franse maaltijd ook, bon appetit! Deze maand op de site La spécialité du mois….de traditionele Terrine de Foie Gras de Canard! Smakelijk eten!!!!

Jacob Obrechtstraat | 1071KE Amsterdam | + 31 6 57 63 03 03

mapetitecuisineamsterdam@gmail.com

www.mapetitecuisineamsterdam.com

Een reactie op “– Gestopt – Catering Ma Petite Cuisine Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s