Een nieuw, mooi ‘Frans’ 2017!

In mijn eerste blog van dit jaar wil ik iedereen een mooi, gezond en gelukkig 2017 wensen. En dat we maar weer vele mooie, leuke, informatieve en inspirerende blogs mogen produceren dit nieuwe jaar. Afgelopen jaar was voor mij en het blog een top jaar. Zo kwam het notebook Cahier de France van mijn hand uit en schreef ik het boek Gironde, kust tot wijn, wat hoop ik half januari uitkomt. De marketing van beide boeken moet nog op gang komen, maar gaat zeker in het voorjaar van dit jaar plaatsvinden. Ik ben reuze benieuwd wat daar allemaal weer uit gaat komen.

Er is in ieder geval een nieuw idee bij mij ontstaan en dat is een nieuw blog, hoe kan het ook anders. Door het schrijven van het boek Gironde, kust tot wijn, werd ik geïnspireerd. Ik wist natuurlijk al dat deze streek in Frankrijk veel leuks te bieden had, maar door het op te schrijven werd het alleen maar leuker en kreeg ik ook allerlei ideeën voor een nieuw blog. Het blog staat nog in de steigers, maar ik hoop het rond februari op het net te kunnen zetten, zodat het voor iedereen zichtbaar en leesbaar is. Mochten er lezers, volgers of bezoekers van dit blog een leuk idee hebben voor het Gironde blog laat het mij dan weten via info@uneontwerpstudio.nl

vuurtoren cap ferret kopie.jpg

Ik hoef mij dus niet te vervelen deze aankomende maanden. Zo staan er nu ook al weer een aantal leuke ‘blogafspraken ‘ in de nieuwe La Parisienne agenda van Ines de la Fressange. Een wijnproeverij van Grands Crus uit de Bordeaux-streek, het persevent van Atout France en een brainstorm met mijn uitgever.

Een uitnodiging van de Franse ambassade voor de receptie van 14 juli zal er dit jaar wel niet inzitten, aangezien deze uitnodigingen eenmalig zijn. Toch ben ik er trots op dat ik zo’n uitnodiging afgelopen jaar heb mogen ontvangen. Kon er helaas niet bij aanwezig zijn, omdat ik toen in Frankrijk 14 juli aan het vieren was. Iets anders om trots op te zijn, is het aantal bezoekers dat ik in 2016 haalde. Maar liefst meer dan 60.000 bezoekers wisten mijn blog te vinden. Met gemiddeld zo’n 5000 bezoekers per maand toch een mooi resultaat na 3 jaar bloggen. Het streven is natuurlijk naar nog meer bezoekers, volgers en lezers. Daar ga ik aankomend jaar mijn best voor doen. Nu eerst nog een aantal boeken uitlezen van Franse bodem, die ik voor mijn verjaardag heb gekregen en die mij weer nieuwe inspiratie geven.

Ik wens iedereen een mooi, gezond, goed en gelukkig 2017 toe. En dat er aankomend jaar maar weer veel leuke inspirerende Franse events, restaurants, winkels, hotspots enz. langs mogen komen die een plekje verdienen op dit blog. Ik kijk er in ieder geval naar uit. Mocht je al iets weten op Frans gebied dat op dit blog past, mail mij dan op info@uneontwerpstudio.nl

BONNE NOUVELLE ANNEE!

2 reacties

  1. Voor jou ook een mooi en gezond 2017! Het notebook Cahier de France ziet er in elk geval erg leuk uit (met kerst gekregen).
    Ik ben dan ook reuze benieuwd naar je nieuwe boek en blog! Alvast heel veel succes gewenst!

    Like

    • Dank je Yvon. Het boek over de Gironde ziet er fantastisch uit. Chapeau voor de vormgever dat ben ik helaas niet. Half januari hoop ik dat het boek uitkomt. Ik houd jullie op de hoogte. Op naar een mooi 2017! Gr. Mireille

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s