Perry Taylor signeert in Franse boekwinkel Amsterdam

Al weer bijna twee jaar gelden publiceerde ik een blogartikel over de humoristische tekenaar Perry Taylor. Een geboren Engelsman die al jaren woonachtig is in Z-W Frankrijk. De bewoners en hun gewoontes zijn een bron van inspiratie, welke Perry in zijn tekeningen voorziet van een subtiele dosis Engelse humor. Zo’n 90 tekeningen zijn gebundeld in het prijswinnende boek ‘Petites Gasconneries’, vrij vertaald ‘Kleine Gasconse Knipoogjes’.

perry-taylor

Op veler verzoek is kortgeleden zijn tweede boek verschenen, ‘Bons Moments’, met een nieuwe serie van rake, tedere en vermakelijke scenes over deze door de moderne tijd nog nauwelijks aangeraakte streek. Overigens zijn de tekeningen en woordspelingen in zijn boeken goed te begrijpen in alle talen.

perry-taylor-vie-en-rose

Ondertussen is Perry een regionale bekendheid en wordt hij gezien als een soort ambassadeur van dit gebied van Frankrijk; hij heeft inmiddels de bijnaam l’Ango- Gascon.

tempsretrouve-affiche-A4-fr-400pix.jpg

Om zijn boeken in Nederland onder de aandacht te brengen is Perry op zaterdag 4 februari 2017 voor een signeersessie in de Franse boekwinkel Le Temps Retrouvé, Keizersgracht 529 in Amsterdam. Van 14.30 tot 17.00 uur zal Perry daar aanwezig zijn om je gekochte boek te voorzien van een persoonlijke komische noot.

perry-taylor-selfie-gascon

Meer informatie over Perry Taylor en zijn werk:http://perrytaylor.fr/fr/

perry-taylor-papi-eend

Screen Shot 2016-11-18 at 16.49.23.png

3 reacties op “Perry Taylor signeert in Franse boekwinkel Amsterdam”

  1. Pluis van Stapele-Krone Avatar
    Pluis van Stapele-Krone

    Bonjour Mireille, is het mogelijk om een affiche te kopen? En wat is de prijs van het boek ‘Petites Gasconneries’. Hartelijke groet, Pluis

    Geliked door 1 persoon

    1. Mireille den Hartog Avatar

      Stuur je vragen naar perry@perrytaylor.fr
      Ik weet beide niet helaas. Succes en hartelijke groet, Mireille

      Like

  2. peztaylor Avatar

    Hallo Pluis,
    Leuk dat mijn tekeningen in de smaak vallen.
    Mijn twee boeken zijn via mijn site te kopen. 29€ per stuk. (Link: http://perrytaylor.fr/en/100-books)
    De affiche was speciaal voor deze signeersessie gemaakt. Op mijn site kun je de rekening in originele versie in diverse formaten vinden, zonder tekst. In de zoek mogelijkheid type 2CV. Mocht je de affiche alleen leuk vinden mét tekst, laat dan even weten, dan kan ik deze speciaal voor jou laten drukken.

    Met vriendelijke groet,

    Perry Taylor

    Like

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken