La lettre d’Inès de la Fressange

Schermafbeelding 2017-04-20 om 23.25.54

Dat je geen jonge meid van 16 hoeft te zijn om een fashionblog/ nieuwsbrief te hebben bewijst Inès de la Fressange. Naast het feit dat ze de schrijfster is van de stijlbijbel La Parisienne, elk jaar een leuke agenda uitgeeft  en zelfs een winkel heeft in Parijs heeft ze ook haar eigen ‘blog’. 

IMG_2481.JPG

Met haar 59 jaar stuurt ze haar volgers elke donderdag  La Lettre d’Ines . Daarin laat ze zien hoe je je als Parisienne kunt kleden, deelt ze leuke hotspots, kledingcombinaties en allerlei andere leuke hebbedingetjes. Het is wel in het Frans maar plaatjes kijken is ook leuk!

Schrijf je hier in: http://lalettredines.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s