Franse evenementen in Nederland

Om het mijn volgers en lezers van mijn blog van Franse bodem makkelijk te maken hieronder de ‘Franse’ agenda in Nederland. Van de meeste events is er al of gaat er nog een blogartikel gepubliceerd worden. Uiteraard is de agenda niet compleet dus mocht je nog iets weten op Frans gebied wat in Nederland plaatsvindt laat het mij dan weten.

Franse evenementen, tentoonstellingen en markten in Nederland

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s