Frankrijk
Een reactie plaatsen

Leven in Frankrijk zoekt Fijnste Franse Restaurant

Ze, en dat is het Magazine Leven in Frankrijk, zijn op zoek naar de beste c.q. lekkerste bistro’s, brasseries en andere goede Franse (eet)adressen in Nederland voor de award Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Niet de toprestaurants met een Michelinster maar juist die zaken waar je op en top echt Frans eet.

De verkiezing die in 2011 van start ging, is in Frans restaurant-land in Neerdalend een heus fenomeen geworden. In het zomernummer van het magazine worden de 10 genomineerde restaurants bekendgemaakt daarna zal in het najaar de award worden uitgereikt aan de winnaar.

Om als bistro, brasserie of restaurant in aanmerking te komen voor de award zijn er wel een aantal criteria. Onder andere dat er gebruikgemaakt wordt van producten van Franse bodem, dat er authentieke Franse gerechten en goede Franse wijnen op de kaart staan en uiteraard dat er in het etablissement een Franse ambiance en informele sfeer hangt. Je kunt als consument/ bezoeker een adres opgeven maar ook als eigenaar.

Dus ken of heb je een mooi Frans adres wat een nominatie verdient, geef dat dan op via http://leveninfrankrijk.nl/nl/ffr-award-stage-1/ en natuurlijk stemmen op je favoriet zodra de nominaties van de zomer bekend zijn.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s