Frankrijk, Franse bodem, Gebruiksartikel
Een reactie plaatsen

De Franse merken Petit Bateau en Deyrolle werken samen.

Kinderen en dieren doen het altijd goed samen. En dus besloten de typisch Franse merken Petit Bateau en Deyrolle een samenwerking aan te gaan. Deyrolle gevestigd in Parijs is sinds 1831 een begrip in Frankrijk en ver daarbuiten. Het bezit een enorme collectie opgezette dieren en educatieve natuurposters. Petit Bateau kleedt sinds 1839 kinderen en volwassenen in zacht katoen, met veel aandacht voor mens en milieu.

Schermafbeelding 2017-06-07 om 18.10.14

Het kon dan ook niet uitblijven dat deze Franse merken, die samen een aantal dezelfde waarden delen zoals respect voor de natuur, een samenwerking zijn aangegaan.

Schermafbeelding 2017-06-07 om 18.08.24

De planten en dieren van de educatieve posters van Deyrolle zijn te bewonderen op onder andere shirts met lange mouwen voor zowel kinderen als volwassenen. Ook zijn er rompertjes en kinderondergoed ontwikkeld. Deze laatste zitten verpakt in een prachtige doos met uitleg over datgene wat er op het item staat.

Meer informatie: https://nl.petit-bateau.be/e-shop/Landing/lp-deyrolle-1/1/samenwerking.html

 

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s