Franse street-art in Amsterdam

Bijna meer dan een maand is het werk van het Franse kunstenaarscollectief Brodlim uit Rouen (www.brodlim.com) te zien in Amsterdam. Vanaf 15 juli t/m 19 augustus worden een tiental werken geëxposeerd in het street-art bolwerk GO Gallery in Amsterdam (www.gogallery.nl). De ‘borduurwerken” zijn door de organisatie Business France naar Nederland gehaald.

JPEG - 1.4 MB

Mr. Oneteas

De artiesten OKUDA, Julien RAYNAUD en Mr ONETEAS, die hun roots hebben in de Street Art beweging, hebben als eerste in Europa gekozen om Urban Art te combineren met borduurwerk. Hun werk wordt gekenmerkt als kleurvol en geëngageerd. Het borduurwerk wordt volgens ambachtelijke technieken uit de Indiase regio Kashmir gemaakt en is zowel milieuvriendelijk als maatschappelijk verantwoord. Het gehele proces om 1 kunstwerk te maken duurt ongeveer 6 maanden, waardoor het resultaat zeer spectaculair te noemen is.

JPEG - 1.3 MB
OKUDA 

Go Gallery  | Marnixstraat 127, 1015 VK Amsterdam | www.gogallery.nl/pink-pride-2017/   Openingstijden: woensdag tot zaterdag van 12 tot 18.00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s