Montmartre op het Binckplein in Alphen (N-Br)

 

Geniet 2 dagen lang van de Franse sfeer op het Binckplein in Alphen (N-Br). Op de zondagen 6 en 27 augustus wordt het knusse plein in Alphen omgetoverd tot een klein Montmartre. Die dagen kun je genieten van wijnproeven, kunst, brocante, live muziek, (kinder)entertainment, het spelen van een potje jeu des boules, staat er een foodtruck en is er heerlijk Frans eten en drinken.

Restaurant de Kloostertuin uit Alphen serveert allerlei lekkere Franse lekkernijen. Op het extra grote terras kun je genieten van Franse gerechten, lekkers voor bij de koffie, baquettes en salades voor de lunch en leuke borrelplanken a la du pain, du vin et… Na 17.30 uur is er een bijzondere Bbq belevenis.

Van 11.00 uur tot 23.00 uur op zondag 6 en 27 augustus is deze gezellige Franse sfeer te beleven op het Pastoor Binckplein in Alphen (N-Br.)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s