Montmartre op het Binckplein in Alphen (N-Br)

This undated photo released by the French Government Tourist Office shows the new tourism logo from the French government featuring a woman symbolizing Marianne, an allegorical figure and national symbol since the French Revolution, and the tagline, "Rendez-vous en France." (AP Photo/French Government Tourist Office) ** NO SALES **

 

Geniet 2 dagen lang van de Franse sfeer op het Binckplein in Alphen (N-Br). Op de zondagen 6 en 27 augustus wordt het knusse plein in Alphen omgetoverd tot een klein Montmartre. Die dagen kun je genieten van wijnproeven, kunst, brocante, live muziek, (kinder)entertainment, het spelen van een potje jeu des boules, staat er een foodtruck en is er heerlijk Frans eten en drinken.

Restaurant de Kloostertuin uit Alphen serveert allerlei lekkere Franse lekkernijen. Op het extra grote terras kun je genieten van Franse gerechten, lekkers voor bij de koffie, baquettes en salades voor de lunch en leuke borrelplanken a la du pain, du vin et… Na 17.30 uur is er een bijzondere Bbq belevenis.

Van 11.00 uur tot 23.00 uur op zondag 6 en 27 augustus is deze gezellige Franse sfeer te beleven op het Pastoor Binckplein in Alphen (N-Br.)