L’Occitane komt dit jaar met 2 adventskalenders

Voor het eerst dit jaar komt L”Occitane met 2 adventskalenders. De ‘gewone’ is als vanouds, een soort map met daarin luikjes waarachter zich de producten van L’Occitane bevinden. De kartonnen map is leuk geïllustreerd. Dit keer door de illustratrice van Kanako.  Je ziet een schattig Frans dorpje dat gehuld is in een gezellige kerstsfeer! Een dorpsplein met fontein, een kinderkoor, een luchtballon in de lucht en een versierde kerstboom voor de kerk.

P-1.aspx.png

Vanaf 1 december kan je, 24 dagen lang, een luikje openmaken. Elke dag is weer een verrassing; welk product komt er vandaag te voorschijn. Dit geldt ook voor de wat luxere adventskalender die L’Occitane dit jaar voor het eerst uitgeeft. Een goudkleurige box met daarin 24 aatjes. In de laatjes zitten de wat luxere producten van L’Occitane. Wanneer de laatjes leeg zijn en je ze omdraait, ontstaat er een leuke sfeervolle kersttekening.

Voor beide adventskalenders, kijk op: https://nl.loccitane.com/adventskalender,50,2,88266,1129171.htm

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s