Frankrijk
Een reactie plaatsen

Opinel brengt limited editions uit

opinel

opinelDit jaar brengt het Franse messenmerk Opinel een limited edition uit met als thema ‘Frankrijk’. Voor deze editie heeft Opinel 3 artiesten uit 3 verschillende landen uitgenodigd om het heft van het iconische mes nr. 08 te ontwerpen.

opinel. limited edition

Ale Giorgini  uit Italië, Jeremyville uit Amerika en Rylsee uit Duitsland laten hun eigen visie los op het thema Frankrijk. De ene speelt met de clichés over Frankrijk zoals de wijn en het stokbrood. De andere heeft de Franse driekleur tot poppetjes gemaakt die elkaar innig omarmen.

De limited editions zijn te koop in Frankrijk en via de site van Opinel. https://www.boutique-opinel-musee.com/series-limitees

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s