Opinel brengt limited editions uit

opinel

opinelDit jaar brengt het Franse messenmerk Opinel een limited edition uit met als thema ‘Frankrijk’. Voor deze editie heeft Opinel 3 artiesten uit 3 verschillende landen uitgenodigd om het heft van het iconische mes nr. 08 te ontwerpen.

opinel. limited edition

Ale Giorgini  uit Italië, Jeremyville uit Amerika en Rylsee uit Duitsland laten hun eigen visie los op het thema Frankrijk. De ene speelt met de clichés over Frankrijk zoals de wijn en het stokbrood. De andere heeft de Franse driekleur tot poppetjes gemaakt die elkaar innig omarmen.

De limited editions zijn te koop in Frankrijk en via de site van Opinel. https://www.boutique-opinel-musee.com/series-limitees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: