Pop-up store Madame Paté Amersfoort

Afgelopen vrijdag was ze voor het eerst open, Madame Paté. Voor een 4-tal maanden zit ze met haar pop-up store met zelfgemaakte, echte Franse patés in een oud benzinestation in Amersfoort. Ze maakt, bakt en verkoopt daar haar overheerlijke patés en rillettes. Twee mooie producten van Franse bodem. Een aantal weken geleden won Inge Janson alias Madame Paté nog een mooie prijs, de persprijs van 2017 van het culinaire magazine Saisonier. De beker die ze daarbij won staat prominent in de tijdelijke winkel.

IMG_7266

Pop-up store Madame Paté Amersfoort

Wat een treffer; 2 Amersfoortse ondernemers helpen elkaar. Wanneer Inge Janson/ Madame Paté op zoek is naar een nieuwe werkruimte, komt ze terecht bij het oude benzinestation aan de Kwekersweg in Amersfoort. Het oude benzinestation is gebouwd in de periode van de wederopbouw en stampt uit 1953. Een uniek pand, want het is één van de laatste benzinestations uit die tijd in Nederland. De ijssalon IJs van Vitelli, die daar normaal gesproken in gevestigd is, houdt in de wintermaanden zijn winterslaap. En dus een mooie kans voor Madame Paté om daar haar pop-up store in te gaan vestigen en tevens workshops te organiseren.

IMG_7264.jpg

Tot de voorjaarsvakantie 2018 is Madame Paté elke woensdag- en vrijdagmiddag open vanaf 12.00 uur en kan je haar overheerlijke patés daar proeven en kopen. De patécollectie die Madame Paté aanbiedt bestaat onder andere uit Paté de Canard (de favoriet van deze blogster), Paté de Provence, Paté de Campagne en Paté de d’Agneau. Naast de kant-en-klare patés verkoopt Madame Paté ook afbakpatés. Op woensdag 22 november wordt de pop-up store Madame Paté officieel geopend.

Rillettes van Madame Paté

Madame Paté maakt ook geweldig lekkere rillettes. Deze zijn onder andere ook te koop bij de AH. In meer dan 300 vestigingen van de AH kan je deze wintermaanden de rillettes aanschaffen. Heerlijk voor tijdens de feestdagen. Naast de pop-up store heeft Madame Paté ook een online webwinkel en staat ze regelmatig op markten.

IMG_7261.jpg

Pop-up store Madame Paté | Kwekersweg 7 | Amersfoort | www.madamepate.nl

 

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s