De beste bakker van Frankrijk bakt in Bordeaux

Bordeaux, de mooie en gezellige hoofdstad van de Gironde streek in Frankrijk. Waar de wijn welig tiert en er per hoofd van de bevolking de meeste restaurants zitten die overheerlijke gerechten creëren en serveren. En waar nu óók nog eens de beste bakker van Frankrijk huist en bakt!

BDX kopie

Maison Lamour, eigendom van Florian en Cyrille Lamour,  gevestigd in Rue Judaïque in Bordeaux, kwam als winnaar uit de bus tijdens een tv-programma/ show op M6 (Frans TV kanaal) en won de titel “Beste bakker in Frankrijk”! De competitie duurde 3 maanden waarbij de jury 8 regio’s bezocht. Maison Lamour liep met de eer weg, de eerste bakkerij uit de Gironde die de show wint.

De bakkerij Maison Lamour is meer dan een jaar oud! Het bedrijf werd in augustus 2016 overgenomen  door Florian en zijn compagnon Cyrille en al snel floreerde het bedrijf. Nu werken er 15 mensen, 5 werknemers die verantwoordelijk zijn voor de bakkerij, 5 voor het gebak en 5 van de verkoop.

Voor deze blogster een leuk en vooral lekker adres om eens langs te gaan en dus voor op de to do lijst als ik weer in die geweldige stad Bordeaux ben.

Maison Lamour | 157, Judaïque Street | Bordeaux | www.maisonlamour.fr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s