Wilfred de Bruijn geeft lezing over zijn Frankrijk in Amersfoort

Wilfred de Bruijn komt zaterdag 9 december naar Amersfoort. Deze bekende Nederlandse Parijzenaar is vooral bekend geworden door het tv-programma Op zoek naar Frankrijk dat vorig jaar door de VPRO werd uitgezonden.

28534_58c69d9d26727_28534.jpg

In de Lutherse kerk in Amersfoort zal Wilfred komen vertellen over zijn boek Op zoek naar mijn Frankrijk. In het boek neemt hij de lezer mee naar dat Bourgondische droomland bij uitstek. Hij biedt de lezer met humor en zelfrelativering een persoonlijk en goed gedocumenteerd portret van Frankrijk.

Wilfred de Bruijn zal vertellen over Frankrijk, land vol tegenstellingen waar hij steeds meer van houdt. Gastheer voor de avond is moderator en francofiel Erik van Venetië, die Wilfred de Bruijn zal interviewen. De avond is georganiseerd door boekhandel Veenendaal in Amersfoort.

De avond vindt plaats in de Lutherse kerk, Langestraat 61 te Amersfoort. Plaatsen kunnen gereserveerd worden bij boekhandel Veenendaal. boekhandel.veenendaal@planet.nl
De entree is € 5,00. De deuren gaan open om 19.30 uur; de avond begint om 20.00 uur en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. 

www.libris.nl/veenendaal                          

                                                  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s