Un Air de Bordeaux, de nieuwe website voor de Bordelais!

Wanneer je het Maison du Tourisme van Bordeaux bezoekt, kan je er bijna niet omheen. Sinds november 2017 is er een nieuwe website gelanceerd over de stad Bordeaux en zijn omgeving. Deze website is met name bedoeld voor de Bordeauxenaar, de Bordelais. Een webazine die tot doel heeft bezoekers te informeren en Bordeaux en zijn omgeving te promoten via zijn architectonisch-, cultureel- en wijnerfgoed.
Via de Bordelais zelf verken je de verschillende ‘landschappen’ van de metropool Bordeaux, voel de culturele dynamiek en ontdek de unieke plekken in deze jonge en hippe stad.

Maar natuurlijk kan je de website ook bezoeken als ‘buitenstaander’ en er ideeën opdoen  voor je bezoek aan deze mooie parel. Het vermeldt de aankomende evenementen (tentoonstellingen, sport, concerten, festivals, enz.) en beschrijvingen van parken, musea en andere culturele plekken. De site geeft je een ongewone kijk op de stad, omdat menig Bordelais zijn unieke en bijzondere plekken van de stad en zijn omgeving prijsgeeft.

Dus ga naar Un Air de Bordeaux en kijk waar de webazine je naartoe brengt. Er is immers zoveel meer te zien in Bordeaux dan de rue Sainte-Catherine!

Minpunt: de site is in het Frans

www.unairdebordeaux.fr

Eén reactie op “Un Air de Bordeaux, de nieuwe website voor de Bordelais!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: