Een Frans festijn op 4 en 5 augustus

Het duurt nog even maar op 4 en 5 augustus vindt voor de tweede keer het evenement ‘Een Frans festijn’ plaats in Vaassen. Kasteel Cannenburgh wordt dan voor twee dagen omgetoverd tot een Frans paradijsje waar je kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes, brocante, Franse chansons en een potje Petanque.

Strijk neer op één van de velen terrassen en laat de accordeonmuziek tot je komen. Voor kinderen is er ook van alles te doen. Het programma is nog niet compleet maar houdt de website in de gaten. www.eenfransfestijn.nl

Wanneer: zaterdag 4 augustus van 10.00 – 18.00 uur en zondag 5 augustus van  10.00 – 17.00 uur. Locatie: Kasteel Cannenburch | Maarten van Rossumplein 4 | 8171 EB Vaassen

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s