Winactie Cahier de France

Het is alweer bijna twee jaar gelden dat mijn notitieboek Cahier de France uitkwam. Omdat het bijna weer vakantietijd is en het natuurlijk erg leuk is om het cahier mee te nemen op je vakantie naar Frankrijk geef ik er eentje weg.

Het enige wat je maar hoeft te doen is de FB pagina van Franse bodem liken en onder dit blogartikel een reactie plaatsen. De actie duurt tot 31 mei 2018. Daarna maak ik de winnaar bekend en stuur hem zo snel mogelijk op zodat hij nog mee genomen kan worden op vakantie naar La Douce France.

21 gedachten over “Winactie Cahier de France

Voeg uw reactie toe

 1. Nu ga ik dit jaar niet op vakantie naar Frankrijk. M’n jaarlijks weekeindje Parijs met m’n moeder komt te vroeg zie ik om le Cahier de France mee te kunnen nemen. Berlijn en Jordanië staan nog wel op de planning. Nu ben ik zelf (half) van Franse bodem en is Frankrijk dan ook altijd bij me, telt dat ook 😉

  Like

 2. Leuk 😍. Kunnen we mooi onze nieuwe herinneringen en anekdotes etc. hierin zetten tijdens onze vakantie in Frankrijk. Een blijvend document 🤗.

  Like

 3. Ik heb nog zoveel te plakken en te verzamelen de komende jaren , van plantenblaadjes tot restaurant kaartjes alles neem ik mee om mijn vakantiegevoel aan mijn geliefde Frankrijk vast te houden🇫🇷🥐🥖

  Like

 4. Frankrijk is mijn ultieme vakantieland, ik hou van de franse taal, het landschap, de prachtige zee, het heerlijke eten en de franse muziek natuurlijk niet te vergeten. Wat wil je nog meer voor een top vakantie, oh ja ik vergat nog de zon en de zonnebloemen. Merveilleux.

  Like

 5. La douce France ligt me nauw aan het hart, een blog die ik ongeveer 2 jaar volg en die me al veel heeft bij geleerd over het land van mijn dromen ! Wel bedankt “Vanfransebodem” ! Daarom wil ik ook graag mee doen met de wedstrijd om Cahier de France te winnen. Het laat ons al met een warm hart uitkijken naar een zonnige warme zomer !

  Like

 6. Ontzettend leuk! Ik ben al 14 jaar docent Frans en al 20 jaar Francofiel (sinds m’n eerste Frankrijk vakantie toen ik 16 was). Deze zomer staat Bretagne op de planning, eindelijk! Bretagne staat al ruim 18 jaar op m’n lijstje, alleen kwam het er nooit van, maar deze zomer gaat het eindelijk gebeuren! Het wordt de eerste Frankrijk vakantie van m’n zoontje (nu 6 maanden), dus superleuk om dan het cahier mee te kunnen nemen! Ik hoop dat hij mijn liefde voor Frankrijk meekrijgt en met een mooi volgeschreven cahier moet dat zeker lukken!

  Like

 7. 2 keer per jaar gaan we naar Frankrijk. Als we er niet zijn denken we aan Frankrijk. We kijken nu al uit naar onze vakantie in de Provence. Cahier zou hier zeer welkom zijn.

  Like

 8. Al jaren schrijven wij talloze cahiers vol met onze Frankrijk avonturen en dan is het later nog een kwestie van bundelen en klaar is onze autobiografie!

  Like

  1. Hoi Marloes,

   jij bent de winnaar van de actie Cahier de France. Van harte gefeliciteerd!!! Veel plezier ermee en met je roodtrip door Frankrijk. Stuur mij een mail (info@uneontwerpstudio.nl) voor je adres.

   Groetjes Mireille den Hartog

   Like

 9. Bonjour! Wat een leuke actie, lijkt me heerlijk om dit Cahier de France mee te nemen deze zomer. Merci d’avance! 🇫🇷💙🌻

  Like

 10. Wat zou het leuk onze klein kids verslag te laten doen van hun ervaringe in dit cahier als zij van de zomer allemaal langs komen op ons vakantieplekje in le Berry🌞🌞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

van Franse bodem

Franse producten, Franse hotspots in Nederland

Brocanterie de Witte Raaf

Brocante • B&B • Atelier

le Cap Ferret de Sophie Juby

mon Ferret authentique et photogénique, mes adresses trendy, mes coups de coeur.

En Gironde

allerlei informatie over de Gironde streek in Frankrijk

%d bloggers liken dit: