Winactie Cahier de France

Het is alweer bijna twee jaar gelden dat mijn notitieboek Cahier de France uitkwam. Omdat het bijna weer vakantietijd is en het natuurlijk erg leuk is om het cahier mee te nemen op je vakantie naar Frankrijk geef ik er eentje weg.

Het enige wat je maar hoeft te doen is de FB pagina van Franse bodem liken en onder dit blogartikel een reactie plaatsen. De actie duurt tot 31 mei 2018. Daarna maak ik de winnaar bekend en stuur hem zo snel mogelijk op zodat hij nog mee genomen kan worden op vakantie naar La Douce France.

21 reacties op “Winactie Cahier de France”

  1. Stephanie Vernooij Avatar

    Nu ga ik dit jaar niet op vakantie naar Frankrijk. M’n jaarlijks weekeindje Parijs met m’n moeder komt te vroeg zie ik om le Cahier de France mee te kunnen nemen. Berlijn en Jordanië staan nog wel op de planning. Nu ben ik zelf (half) van Franse bodem en is Frankrijk dan ook altijd bij me, telt dat ook 😉

    Like

  2. I. Mels-Wettrauw Avatar
    I. Mels-Wettrauw

    Leuk 😍. Kunnen we mooi onze nieuwe herinneringen en anekdotes etc. hierin zetten tijdens onze vakantie in Frankrijk. Een blijvend document 🤗.

    Like

  3. Winni van Wier Avatar
    Winni van Wier

    Ik heb nog zoveel te plakken en te verzamelen de komende jaren , van plantenblaadjes tot restaurant kaartjes alles neem ik mee om mijn vakantiegevoel aan mijn geliefde Frankrijk vast te houden🇫🇷🥐🥖

    Like

  4. Chantal Fokker Avatar

    Zou hem graag winnen, voor onze ontdekkingsreizen in Normandië . ❤️🤗

    Like

  5. bathbuddies Avatar

    Vorig jaar ook al geprobeerd…dit jaar gaan we naar de Riviera in Nederland maar met dit mooie Cahier waan je al in La douce France en kan ik al plannen maken voor volgend jaar!

    Like

  6. Cornelia Avatar
    Cornelia

    Frankrijk is mijn ultieme vakantieland, ik hou van de franse taal, het landschap, de prachtige zee, het heerlijke eten en de franse muziek natuurlijk niet te vergeten. Wat wil je nog meer voor een top vakantie, oh ja ik vergat nog de zon en de zonnebloemen. Merveilleux.

    Like

  7. Margot Philips Avatar
    Margot Philips

    La douce France ligt me nauw aan het hart, een blog die ik ongeveer 2 jaar volg en die me al veel heeft bij geleerd over het land van mijn dromen ! Wel bedankt “Vanfransebodem” ! Daarom wil ik ook graag mee doen met de wedstrijd om Cahier de France te winnen. Het laat ons al met een warm hart uitkijken naar een zonnige warme zomer !

    Like

  8. Marina Avatar
    Marina

    Ik doe graag mee!

    Like

  9. Loes de Zeeuw Avatar

    Ontzettend leuk! Ik ben al 14 jaar docent Frans en al 20 jaar Francofiel (sinds m’n eerste Frankrijk vakantie toen ik 16 was). Deze zomer staat Bretagne op de planning, eindelijk! Bretagne staat al ruim 18 jaar op m’n lijstje, alleen kwam het er nooit van, maar deze zomer gaat het eindelijk gebeuren! Het wordt de eerste Frankrijk vakantie van m’n zoontje (nu 6 maanden), dus superleuk om dan het cahier mee te kunnen nemen! Ik hoop dat hij mijn liefde voor Frankrijk meekrijgt en met een mooi volgeschreven cahier moet dat zeker lukken!

    Like

  10. Rutger de Jong Avatar
    Rutger de Jong

    2 keer per jaar gaan we naar Frankrijk. Als we er niet zijn denken we aan Frankrijk. We kijken nu al uit naar onze vakantie in de Provence. Cahier zou hier zeer welkom zijn.

    Like

  11. Renate Avatar
    Renate

    Al jaren schrijven wij talloze cahiers vol met onze Frankrijk avonturen en dan is het later nog een kwestie van bundelen en klaar is onze autobiografie!

    Like

  12. Erna Liedermooij Avatar

    Ook al ben ik al in het bezit van een Cahier, net als al je andere boeken, toch zou ik het leuk vinden een nieuw Cahier te winnen. Jij en je blog hebben mij, Anglofiel, de liefde voor Frankrijk en alles erom heen bij gebracht..

    Geliked door 1 persoon

    1. Mireille den Hartog Avatar

      Dank je Erna voor je bericht. Leuk om te horen en daar doen we het ook voor.

      Like

  13. Hester Avatar
    Hester

    Volgende maand ga ik alleen met auto en tent door Frankrijk trekken. Zou jouw boek graag meenemen.

    Like

  14. Marloes ydema Avatar
    Marloes ydema

    Geweldig!! Die gaat zeker mee Ip de roadtrip door Frankrijk!!!

    Like

    1. Mireille den Hartog Avatar

      Hoi Marloes,

      jij bent de winnaar van de actie Cahier de France. Van harte gefeliciteerd!!! Veel plezier ermee en met je roodtrip door Frankrijk. Stuur mij een mail (info@uneontwerpstudio.nl) voor je adres.

      Groetjes Mireille den Hartog

      Like

    2. Mireille den Hartog Avatar

      Hoi Marloes,
      jij bent de winnaar vd de actie. Stuur je mij via info@uneontwerpstudio.nl je adres? Gr. Mireille den Hartog

      Like

  15. Kiki Avatar
    Kiki

    Bonjour! Wat een leuke actie, lijkt me heerlijk om dit Cahier de France mee te nemen deze zomer. Merci d’avance! 🇫🇷💙🌻

    Like

  16. Diana Verdaasdonk Avatar
    Diana Verdaasdonk

    Aha nog net op tijd om mee te doen. Deze mag over 2,5 week zeker niet ontbreken in de koffer!

    Like

  17. Mireille den Hartog Avatar

    Reactie nummer 14 heeft gewonnen en dat is Marloes Ydema. Van harte gefeliciteerd met je prijs en veel plezier ermee.

    Like

  18. Ingrid Avatar

    Wat zou het leuk onze klein kids verslag te laten doen van hun ervaringe in dit cahier als zij van de zomer allemaal langs komen op ons vakantieplekje in le Berry🌞🌞

    Like

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken