Frans paviljoen op Private Label Beurs RAI Amsterdam

Volgende week op 29 en 30 mei 2018 vindt de jaarlijkse PLMA beurs plaats in de RAI in Amsterdam. Het is dé vakbeurs op het gebied van huismerkenDe beurs is bedoeld om retailers en producenten bij elkaar te brengen en om ze te helpen bij het vinden van nieuwe producten en nieuwe contacten en ideeën te ontdekken die hun private label nog succesvoller kan maken. In totaal zijn er 2500 exposanten, verdeeld in de categorieën food en non-food en telt de beurs jaarlijks zo’n 11 000 bezoekers. 

Dit jaar is er op de beurs ook weer een Frans paviljoen met producten van Franse bodem. Een paviljoen geheel gewijd aan Non-Food producten. Dit paviljoen is georganiseerd door Business France, de handelsorganisatie van de Franse Ambassade in Nederland; vijftien bedrijven laten hier hun know-how zien op het gebied van cosmetica, hygiëne, paramedische producten en decoratie. 

Schermafbeelding 2018-05-16 om 22.25.52.png

De exposanten dit jaar zijn Aquatonale, Denis & Fils, Biosynex, Dis-Par, Bretagne Cosmétiques Marins, Eurotab Operations, Crea, Laboratoire Polidis, Laboratoires Phytogenese, Laboratoires Provendi, Nature A Suivre, Technature, Tag Conseil, Parfums Par Nature en Savonnerie de l’Atlantique. 

Franse producenten staan bekend om hun deskundigheid op het gebied van cosmetica en hygiëne. De specifieke technieken en de Franse savoir-faire komen terug in verschillende sectoren van de Franse industrie waaronder de cosmetica-industrie, zeep- en detergentenindustrie en de technische ontwikkelingen. Of het nu gaat om vernieuwende verzorgingsproducten, ecologisch verantwoord schoonmaakmiddel of milieubewuste decoratieve producten, Frankrijk kent een uitgebreid en divers aanbod dat tijdens de PLMA-beurs door de vijftien bovenstaande bedrijven zal worden vertegenwoordigd. 

Schermafbeelding 2018-05-16 om 22.43.05.png

Deelname aan de PLMA is voor de Franse exposanten de manier om hun assortiment te presenteren, nieuwe producten te introduceren, hun netwerk uit te breiden, nieuwe klanten te werven en potentiële zakenpartners te ontmoeten. 

De PLMA-beurs vindt plaats in de Amsterdam Rai op 29 en 30 mei. De exposanten van het Franse Non-Food kunt u vinden in Hal 11, stand N-1503 tot N-1521 en N-1602 tot N-1620

Ontdek de Non-food exposanten HIER 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 

Eva Velthuysen, Trade Advisor Nederland Cosmetica, Hygiëne & Gezondheid
E-mail: eva.velthuysen@businessfrance.fr / Tel.: + 31 (0) 20 79419 70

Edouard van der Haas, Afdelingshoofd Benelux Cosmetica, Hygiëne & Gezondheid
Email: edouard.vanderhaas@businessfrance.fr , Tel: +31 (0) 20 79419 69

Schermafbeelding 2018-05-16 om 22.38.43.png

Business France Amsterdam/ Agentschap voor Handel van de Ambassade van Frankrijk in Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s