Eten en drinken, Frankrijk, Franse bodem, Franse hotspots in Nederland
Reactie 1

Nieuwe Franse hotspot Pampelonne Breda

Binnenkort, ergens begin juni opent er een nieuwe Franse hotpsot in Breda, Bar-Cuisine Pampelonne. Pal naast brasserie/wijnbar Bardot aan het Van Coothplein, die in 2016 de prijs voor het Fijnste Franse restaurant won. De naam Pampelonne refereert naar het strand Pampelonne niet ver van Saint Tropez waar Brigitte Bardot graag kwam. De kaart zal overwegend Frans zijn met voornamelijk Mediteraanse gerechten en ook veel vis.

 

Op het terras van grote zus Bardot staan de gestreepte strandstoelen al te wachten op de eerste klanten. Je zult ook bij Pampelonne de Franse sfeer ervaren en er een Frans vakantiegevoel ervaren. A bientôt!

Bar-Cuisine Pampelonne | Van Coothplein 12 | Breda | brasseriebardot.nl

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

1 reactie

  1. Pingback: Meer dan 60 formidabele Franse restaurants in Nederland – Hét online platform over producten van Franse bodem op Hollandse grond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s