Franse interieurfabrikanten aanwezig op Design District beurs Rotterdam

Morgen begint in Rotterdam in het monumentale pand de Van Nelle Fabriek de Design District beurs. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken uit binnen- en buitenland. Ook een aantal interieurfabrikanten van Franse bodem zullen acte de présence geven. Daarom organiseert Business France op donderdag 7 juni a.s. een aantal B2B sessies tussen Franse interieurfabrikanten en Nederlandse geïnteresseerde partijen.

De B2B dag vindt plaats ter gelegenheid van de Design District beurs, het bekendste vakevenement voor interieurdesign in Nederland en trekt elk jaar meer dan 6000 professionals uit de sector aan.

De Franse knowhow, erkend vanwege de creativiteit en het vermogen om ruimtes praktisch in te delen, staat op de tweede beursdag in het zonnetje.  De aanwezige deelnemers aan de B2B sessies zijn Ligne Roset,  Kit’Atelier en Collinet onder andere gespecialiseerd in hotel-, restaurant-, café en kantoormeubilair, meubilair voor particulieren, DIY en meubilair voor publieke instellingen. Zij komen graag in contact met Nederlandse interieurontwerpers, binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars en/of dealers uit deze branche.

Bent u benieuwd naar de Franse bedrijven en hun savoir-faire? U bent van harte welkom op donderdag 7 juni a.s. in Koffiebranderij van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eva Velthuysen
Trade Advisor Interior Design
T. + 31 (0) 20 794 19 70
E. eva.velthuysen@businessfrance.fr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: