Franse picknick Déjeuner sur l’herbe in Amstelveen

Ruik de geur van knapperig stokbrood en zelfgebakken crêpes. Geniet onder het genot van een glas wijn en een stuk Franse kaas van Franse chansons of strijk neer aan één van de vele bistrozitjes. Voel je nog even in het Franse land tijdens de derde editie van het Franse Food evenement Déjeuner sur l’herbe. Het Stadsplein in Amstelveen wordt op zondag 23 september ondergedompeld in een Franse ambiance.

Vanuit diverse Franse rollende keukens kun je genieten van authentieke hapjes. Zo’n zes Citroën HY-bussen (lees mijn artikel over deze hippe foodtrucks) bieden een mooi assortiment aan Franse delicatessen. Denk aan crêpes, knoflookworst, kazen en diverse andere Franse hapjes. Alles wordt vers bereid. Naast het eetgedeelte is er ook een Franse markt met onder andere brocante. Ook aan de kleintjes is gedacht zoals een springkussen, bootje varen, schminken en kegelen. uiteraard ontbreekt het potje jeu de boules niet.

De Franse picknick is gratis te bezoeken vanaf 11.00 uur (sluit om 20.00 uur) en is te vinden in het stadshart van Amstelveen op het Stadsplein.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s