Pop-up hotel Maison Moët in Leersum

Iedereen kent denk ik wel de champagne van het grote champagnehuis Moët et Chandon. Champagne, een heerlijk product van Franse bodem. Het staat voor luxe en hier in Nederland drinken we het alleen als er iets bijzonders te vieren is. In Frankrijk serveren ze het gewoon als apero. Die luxe en het bijzondere rondom champagne kan je nu zelf gaan ervaren, want dit najaar kan je namelijk verblijven in Maison Moët.

Het Parc Broekhuizen in Leersum te Utrecht wordt in de herfst van 19 oktober tot 9 december omgetoverd tot een lookalike van Château de Saran, Epernay, het originele huis van Moët & Chandon. Tijdens het exclusieve verblijf in één van de 14 suites van Maison Moët word je meegenomen in de geschiedenis van het Franse champagnehuis, terwijl je geniet van alle weelde. De suites dragen namen als Jean-Rémy Moët, Madame de Pompadour, Napoleon Bonaparte en Claude Moët, naar de oprichter van het champagnehuis.

Je krijgt een glas champagne bij aankomst, er liggen luxe verzorgingsproducten op de suite en ’s avonds geniet je van een 5-gangen-champagne-diner. Er is een home cinema om ultiem te relaxen. Heb je niet de juiste outfit bij je, geen probleem, deze kan je huren. Na deze onvergetelijke avond krijg je de volgende dag het petit-déjeuner op bed geserveerd. Wil je je helemaal een VIP voelen, laat je dan ophalen en weer thuisbrengen in een BMW 7 Serie met chauffeur.

MaisonMoet1.jpg

De prijs voor een verblijf in Maison Moët is €230,- of €250,- per persoon afhankelijk van de suite. Dit is inclusief een suite voor 2 personen, een champagne proeverij, een 5-gangen-champagne-diner, een digestief, een home cinema en een petit-déjeuner om ’t af te leren. De suites zijn in de periode van 19 oktober tot 9 december alleen te boeken  op vrijdag en zaterdag. Kijk voor meer informatie op maisonmoet.nl

Een reactie op “Pop-up hotel Maison Moët in Leersum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s