Nieuwe digitale Frankrijk campagne #FranceFromaWindow

Atout France lanceert een nieuwe digitale campagne en nodigt frankrijkliefhebbers uit om mee te doen. Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme wil met de campagne de diversiteit van Frankrijk laten zien op een ludieke manier, namelijk door een kader, raam, venster of poort.

1092-f45e71210b56c49bdf9399f625832266.jpg

Het Frans Bureau voor Toerisme nodigt eenieder uit om foto’s met kader van Frankrijk te delen via Instagram. Bijvoorbeeld foto’s genomen door een raam, een poort, een venster enz… Er zijn oneindig veel mogelijkheden, zolang het maar een foto van Frankrijk met kader betreft, zie voorbeeld foto’s bij dit artikel. Gebruik de hashgtags #FranceFromawindow en #FenêtreSurMaFrance en mogelijk wordt het beeld gedeeld op de officiele Instagram pagina van Frankrijk France.fr

1092-d9b69672e856edc1a5e4918ab423132d-1.jpg

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s