Frankrijk
Reacties 18

-Gesloten-WINACTIE: Kijk gratis de filmklassieker Les uns et les autres via Lumiereseries.com

Eén van mijn favoriete Franse films is de film Les uns et les autres. Een klassieker en icoon uit 1981 van Claude Lelouch met muziek van Michel Legrand en Francis Lai en hoofdrollen voor o.a. James Caan, Fanny Ardant en Geraldine Chaplin. Vanaf 24 augustus is deze gerestaureerde klassieker te verkrijgen op DVD en is hij te zien op  lumiereseries.com

Les uns et les autres is een van muziek, dans en levensdrift vervulde historische sage die ons van de politiek roerige jaren dertig en de Algerijnse oorloog naar de jaren tachtig brengt.

Lesunslesautres8.jpg

We volgen de levensloop van vier muzikale stellen en hun kinderen, werkzaam in de jazz, het variété, de klassieke muziek en het ballet. De liefde voor muziek brengt hen na vele verwikkelingen weer samen in de wervelende finale, met de door Maurice Béjart gechoreografeerde opvoering van Ravels Boléro.

Lesunslesautres51.jpg

 

DE WINACTIE:

Je kunt een vouchercode winnen om de film Les unes et les autres te kijken via Lumiereseries.com. Via Lumiereseries.com kun je online films en series aankopen via je persoonlijke account. Deze blijven dan voor altijd in je digitale boekenkast staan. De winnaars kunnen de film dus op elk gewenst moment terugkijken.

Van Franse bodem mag 2 van deze vouchercodes weggeven. De winnaars krijgen de code plus uitleg hoe de voucher te gebruiken toegestuurd via de mail. DUS DOE MEE EN LAAT ONDER DIT BERICHT EEN REACTIE ACHTER. De actie duurt tot en met 26 augustus 2018.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

18 reacties

  1. Machteld zegt

    Ik hoop dat ik win, ik heb hem vroeger gezien maar laatst gemist toen hij weer even in de bioscoop draaide! Merci d’avance!

    Like

  2. Janita zegt

    “Les Uns et les Autres”! ❤️: één van de doorslaggevende redenen waarom ik Frans ben gaan studeren en docente Frans ben geworden! ❤️🇫🇷

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s