-Gesloten-WINACTIE: Kijk gratis de filmklassieker Les uns et les autres via Lumiereseries.com

Eén van mijn favoriete Franse films is de film Les uns et les autres. Een klassieker en icoon uit 1981 van Claude Lelouch met muziek van Michel Legrand en Francis Lai en hoofdrollen voor o.a. James Caan, Fanny Ardant en Geraldine Chaplin. Vanaf 24 augustus is deze gerestaureerde klassieker te verkrijgen op DVD en is hij te zien op  lumiereseries.com

Les uns et les autres is een van muziek, dans en levensdrift vervulde historische sage die ons van de politiek roerige jaren dertig en de Algerijnse oorloog naar de jaren tachtig brengt.

Lesunslesautres8.jpg

We volgen de levensloop van vier muzikale stellen en hun kinderen, werkzaam in de jazz, het variété, de klassieke muziek en het ballet. De liefde voor muziek brengt hen na vele verwikkelingen weer samen in de wervelende finale, met de door Maurice Béjart gechoreografeerde opvoering van Ravels Boléro.

Lesunslesautres51.jpg

 

DE WINACTIE:

Je kunt een vouchercode winnen om de film Les unes et les autres te kijken via Lumiereseries.com. Via Lumiereseries.com kun je online films en series aankopen via je persoonlijke account. Deze blijven dan voor altijd in je digitale boekenkast staan. De winnaars kunnen de film dus op elk gewenst moment terugkijken.

Van Franse bodem mag 2 van deze vouchercodes weggeven. De winnaars krijgen de code plus uitleg hoe de voucher te gebruiken toegestuurd via de mail. DUS DOE MEE EN LAAT ONDER DIT BERICHT EEN REACTIE ACHTER. De actie duurt tot en met 26 augustus 2018.

19 reacties

  1. ik heb de film jaren geleden gezien ik heb nu de film besteld ben zo onwijs benieuwd
    het zo heerlijk zijn om hem op doek buiten te zien

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s