Historische draaimolens van het Franse bedrijf CONCEPT 1900 op de vakbeurs European Attractions Show, RAI Amsterdam

Het Franse bedrijf CONCEPT 1900 (http://www.concept1900.com), ontwerper en fabrikant van carrousels en thematische attracties, vertoont zijn vakmanschap op de European Attractions Show, de grootste vakbeurs voor de attractieparkensector die dit jaar van 25 tot en met 27 september zal plaatsvinden in de RAI in Amsterdam. 

Vanuit de constructiewerkplaats in Aisne, een provincie in het noorden van Frankrijk, exporteert CONCEPT 1900 zijn draaimolens naar alle hoeken van de wereld, van China tot Zweden. Dankzij de mix van moderne mechaniek en traditionele knowhow biedt CONCEPT 1900 een breed assortiment draaimolens in verschillende maten en uitvoeringen, volledig aanpasbaar naar de specifieke wensen van de klant. 

De EAS wordt georganiseerd door de IAAPA, de International Association of Amusement Parks and Attractions, de wereldwijde overkoepelende organisatie van de attractie- en leisureindustrie. De beurs telt 5 hallen, 10,000 m. expositieruimte en naar verwachting meer dan 12 000 bezoekers uit 100 verschillende landen. 

Imagem 208

Bike’n Roll Ter gelegenheid van deze beurs presenteert CONCEPT 1900 haar nieuwste uitvoering aan het publiek; de authentieke fietsdraaimolen “Bike’n Roll”. De attractie stamt uit de periode van de ‘’Belle époque’’, een gouden tijdperk in de Franse geschiedenis gekenmerkt door welvaart en enorme ontplooiing van de kunsten en wetenschappen. Wereldwijd bestaan er slechts twee of drie exemplaren. 

Jeugdsentiment De authentieke materialen, kleuren en vormen van de draaimolen doen denken aan die goede oude tijd, toen ijsjes nog 50 cent kostten en de langspeelplaat krakende muziek afspeelde. Deze ouderwetse draaimolen staat symbool voor nostalgie, plezier, feest en onbezorgdheid waar menigeen naar terugverlangt. 

Ontdek het vakmanschap van CONCEPT 1900 en laat u meevoeren naar een betoverende, fantasierijke wereld waar magie en nostalgie samenkomen. 

De vakbeurs European Attractions Show vindt plaats van 25 t/m 27 september in conventiecentrum RAI in Amsterdam-Zuid. CONCEPT 1900 bevindt zich in Hal 3 Stand 505. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 

Eva Velthuysen Trade Advisor Business France – Handelsafdeling van de Franse Ambassade in Nederland T. + 31 (0) 20 794 19 70 eva.velthuysen@businessfrance.fr 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s