Het Élysée in Parijs heeft eigen souvenirshop

Eindelijk is het dan zover, het Elysee, het Parijse stadspaleis van waaruit President Macron regeert wordt gerenoveerd. Het presidentieel paleis was nodig toe aan een renovatie en om dat te bekostigen is het Élysée een eigen webshop ( elysee.fr) begonnen met chauvinistische Franse items.

 

De meeste artikelen die je kunt kopen via de site zijn heuse Made in France producten. Het horloge met de Franse driekleur als polsband is van Lip, de glazen  met blauwe, rode en witte band zijn van Duralex, veel textiel is van Le Slip Francais en de kleurenbalpoint is van Bic.

 

Ben je groot fan van Macron dan kan je zijn officiële  portret ophangen of uit een mok drinken met zijn afbeelding. Ben je dol op het driehonderd jaar oude stadspaleis, dan kan je een zestal ansichtkaarten aanschaffen en zelfs versturen. Om het helemaal af te maken kan je ook nog macarons bestellen in de Franse driekleur.

elysee.fr

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s