L’Occitane adventskalender in kleurrijke box ontwikkeld door Castelbajac

Ook dit jaar komt het Franse cosmeticamerk L’Occitane weer uit met een adventskalender. Elk jaar bieden ze de kleine mini cosmeticaproducten weer aan in een geweldig uitziende box. Dit keer is deze box ontwikkeld door het modehuis Castelbajac. Dit Franse modehuis kenmerkt zich door de kleurrijke en fantasievolle mode die ze creëren. Ik heb tijdens het grote gala French Touch van afgelopen voorjaar een aantal van deze creaties mogen zien en werkelijk, ze zijn fantastisch. Zo was er een jas die helemaal bestond uit teddyberen. Ook werkte het modehuis samen met Petit Bateau en Citroën. Toen van dit laatste grote automerk het model Mehari 50 jaar bestond, kleurde Jean- Charles de Castelbajac letterlijk de auto van top tot teen.

Nu heeft hij dus een kleurrijke box ontwikkeld voor L’Occitane met daarin 24 mini’s aan cosmeticaproducten van L’Occitane. Op de kleurrijke box is de sterrenhemel weergegeven, of zoals L’Occitane het omschrijft: ‘De Provence, streek van betovering, ontmoet het trendy en poëtisch universum van het modehuis Castelbajac Paris. Een Limited Edition samenwerking waarbij het merk u uit nodigt om te reizen naar een dromerige en magisch sterrenuniversum vol geschenken en wonderen’.

Voor 49,- euro is deze adventskalender te bestellen bij L’Occitane.

Naast deze ‘normale’ adventskalender is er nog een premium adventskalender met echte luiken en laden. Voor 99,- euro kan deze box pronken op je toilettafel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s