Wederom pop-up store Madame Paté Amersfoort

Net als vorig jaar is er wederom een pop-up store Madame Paté in Amersfoort. Vanaf vandaag kan je terecht in het oude kleine benzine station aan de Kwekersweg 7. Daar bakt en verkoopt Inge Janson oftewel Madame Paté haar overheerlijke patés en rilettes. De voor ongeveer vier maanden geopende winkel is elke vrijdag en zaterdag te bezoeken van 12.00 tot 19.00 uur. dit jaar kan je niet alleen pate’s kopen maar ook proeven onder het genot van een lekker wijntje. Nog meer reden om even langs te gaan bij Madame Paté.

IMG_7266

De patécollectie die Madame Paté aanbiedt bestaat onder andere uit Paté de Canard (de favoriet van deze blogster), Paté de Provence, Paté de Campagne en Paté de d’Agneau. Naast de kant-en-klare patés verkoopt Madame Paté ook afbakpatés.

IMG_7271

Madame Paté maakt ook geweldig lekkere rillettes. Deze zijn onder andere ook te koop bij de AH. In meer dan 300 vestigingen van de AH kan je deze wintermaanden de rillettes aanschaffen. Heerlijk voor tijdens de feestdagen. Naast de pop-up store heeft Madame Paté ook een online webwinkel en staat ze regelmatig op markten.

Pop- up store Madame Paté | Kwekersweg 7 | Amersfoort | www.madamepate.nl

Een reactie op “Wederom pop-up store Madame Paté Amersfoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s