-GESLOTEN- Winactie plaid van HA50 Harlingen

We hebben een feestje….dit blog bestaat vijf jaar! Om dit heugelijke feit te vieren mogen we van HA50 een plaid weggeven ter waarde van 139,- euro.

Wil jij deze winter lekker met een plaid op de bank zitten of buiten in de tuin? Schrijf hieronder dan in maximaal 50 woorden op welk terras in Nederland, Frankrijk of wherever jij het liefste zit en waarom en maak kans op dit bijzonder mooie plaid uit Portugal. 

plaid HA50

De plaids Van HA50 worden met de hand gemaakt in een oude weverij in midden-Portugal en zijn het hele jaar door comfortabel voor in huis en tuin. Ze worden vervaardigd in de Serra da Estrela, van oudsher het hart van de wolindustrie, met veel kleine fabriekjes waar vroeger vilt en dekens gemaakt werden. HA50 in Harlingen haalde ze naar Nederland. Meer informatie: www.ha50.nl

DOE MEE EN WIN!!! BONNE CHANCE

De actie loopt tot 14 december 2018. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

17 reacties

 1. Het fijnste terras van Nederland is in Appelscha, bij bosbrasserie IJgenwijs. Na een wandeling in het Drents Friese Wold, de kikkerwandeling met kinderen, de kabouterwandeling met kleintjes of een bezoek aan de speeltuin. Onze zondagmorgen favoriet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Als ik de plaatsnaam Harlingen hoor of lees dan denk ik maar een ding : de boot naar Terschelling ! Terschelling is voor mij het eiland waar ik al 50 jaar kom . Als je de overtocht maakt met de Friesland of de Midsland en je nadert het eiland dan zie je de Walvis en dat is nou net het strandpaviljoen met een heerlijk terras waar je fijn kunt zitten op ieder moment van de dag met een geweldig uitzicht over het groene strand daar zou ik wel met een mooie plaid om naar de zonsondergang willen kijken ! Dus ja dat is mijn favoriete terras !

  Geliked door 2 people

 3. Bonjour, wat zou ik graag onder dit plaid willen zitten in de winter, in Cannes, op het terras van Les Negociants.
  Toen ik 19 jaar was was ik au-pair in het mooie Cannes. In de zomer een decadente plaats met veel glitter en glamour, maar in de winter was het weer het Cannes van de bewoners. Deze bestonden vnl. uit oudere, chique mopperende dames met paars uitgeslagen haar en hun poedels. Ook het Cannes van de de vele zwervers en thuislozen vnl van Noord-Afrikaanse afkomst.
  Les Negociats was een cafe waar iedereen kwam, en dat maakte het voor mij een plek waar je welkom was en waar je voor een paar francs (want als au-pair had je niet veel te makken) une noisette kon nuttigen.

  Geliked door 2 people

 4. Lekker in Frankrijk onder de veranda in Dunet. Lekker warm behaaglijk mijmerend uitkijken over de diepe tuin, kijkend naar vogels die komen eten en schuilen. Plaid, port, plezier breng die mooie warme plaid maar hier.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een heerlijk plaid Het liefste zit ik op het achterdek (net een terras) van ons heerlijke bootje. In het vroege voorjaar trekken we er opuit. En dan is het best nog fris. Lijkt me heerlijk warm onder dit plaid

  Geliked door 1 persoon

 6. Het liefst bij Philippe Galerne Patisserie in Den Haag want daar kan je de lekkerste Franse éclair eten in Nederland en dan denk ik aan Frankrijk en met mijn ogen dicht en die heerlijke Franse smaak in mijn mond waan ik me ook in Frankrijk!

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat zou het geweldig zijn om zo’n mooie plaid om me heen te slaan. Daarmee zit ik overal goed, maar het allerbeste op mijn terras als het ’s avonds wat af begint te koelen hier in Bakkum aan Zee…….

  Geliked door 1 persoon

 8. La Floroine in Ménétréol-sous-Sancerre. Een typisch Frans restaurant aan de straat waar auto’s en fietsers voorbij rijden en “bon appétit” roepen in het voorbijgaan. Waar je zit tussen een gemêleerd publiek van burgemeester tot bouwvakker en waar de bootjes aanleggen in het Canal latéral a là Loire.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bonsoir, jullie hebben durf&humor, van France bodem geeft een Portugees kleed cadeau! 🤣😅👍🇫🇷 Het liefst zit ik op het terras van chateau Sully in de Bourgogne. Niet te verwarren met het kasteel Sully aan de Loire. Op FB heb ik een fotootje geplaatst van deze heerlijke locatie. Al 40 jaar komen we drie keer per jaar naar Frankrijk. Heerlijk!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Genietend op mijn terrasje voor mijn nieuwe spa- ruimte in het heuvelland in Zuid- Limburg. Wanneer ik voor de zoveelste keer in Parijs verblijf zit ik het liefst in Quartier Latin, kijkend naar de vele toeristen, kan hier uren zitten kijken.

  Geliked door 1 persoon

 11. Op vele terrasjes gezeten, vooral in Frankrijk.
  Met onze kampeerbus heel Europa doorgezworven.
  Nu zit ik graag op mijn eigen terras in onze tuin.
  Door dat mijn de ziekte van Parkinson heeft kunnen we niet meer reizen, maar onder een mooie, warme plaid op mijn terrasje is het ook goed toeven.

  Geliked door 1 persoon

 12. Met zo’n mooie plaid kun je heel veel kanten op. Ik zou hem gebruiken op mijn herfstbalkon dans la ville met zicht op de okerkleurige bladeren of meenemen voor op mijn Noordzee balkon met vue sur mer. Zo lang mogelijk buiten genieten.

  Geliked door 1 persoon

 13. Onvergetelijk, Hotel Sube aan de haven in Saint Tropez. Te midden van alle drukte op straat. Wij glipten naar binnen en liepen sans gêne door naar een prachtig balkonnetje op de eerste verdieping, Gewurmd achter een tafeltje genieten van koffie met het mooiste uitzicht van de wereld: de Mediterrannee…

  Geliked door 1 persoon

 14. Ik ga met deze plaid op het terras van Vinkeveen Harbour Club zitten, naar zonsondergang kijken en van een mooi glas Portugese wijn. De plaid sluit bij het interieur van het terras aan, er zijn zwarte leren stoelen. Dit is pure verwennerij en een geniet moment met deze prachtige plaid uit Portugal.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s