-GESLOTEN- Winactie (boodschappen)netje van Filt

Om het 5-jarig bestaan te vieren zijn er in de maanden November en December een aantal winactie’s. En nu dus deze! Je kunt een klein boodschappennetje van Filt winnen. Om je portemonnee, sleutels enz. in te vervoeren.

Wil je kans maken op dit leuke kleine boodschappennetje van Filt? Laat hieronder dan een berichtje achter over welk product Van Franse bodem jij in huis hebt.

DOE MEE EN WIN! BONNE CHANCE!!!

De actie loopt tot 28 december 2018. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

15 reacties op “-GESLOTEN- Winactie (boodschappen)netje van Filt”

  1. Monique Avatar
    Monique

    Ons huis staat inmiddels vol met producten van Franse bodem. Zoals bijvoorbeeld messen van Laguiolle, pannen van le creuset, patisserie materialen voor onze dochter. Met een patissier in huis is er geen ontkomen aan. Franse kookboeken zijn niet meer te tellen. Kooktijdschriften voor inspiratie. Deze herfst kennis gemaakt met wijn die op biodynamische wijze wordt verbouwd in Coiffy-la Haut. Vive la France!

    Geliked door 1 persoon

    1. Monique Demissy Avatar
      Monique Demissy

      Il ben Française en ben altijd op zoek naar Franse producten.

      Like

  2. Lucia Avatar
    Lucia

    Hoog zomer terwijl de zon fel op mijn hoofd scheen heb ik in Bayonne een echte Baskische baret gekocht in de kleur rood. Nu in Nederland, winter en koude wind om mijn hoofd, draag ik deze baret elke dag. Heerlijk warm en charmant. Het certificaat van echtheid heb ik maar in de kast gelegd want dat certificaat overleeft in tegenstelling tot de baret geen regenbui.

    Geliked door 1 persoon

  3. jemappellearnelle Avatar
    jemappellearnelle

    De messen van Laguiole, pan en mokken van le Creuset. In huis een heel aantal Franse boeken en posters. Na een bezoek aan Frankrijk gaat altijd de perziklimonade en wijn uit de regio mee naar huis. Iets om alles in te doen uit Frankrijk zou wel heel erg leuk zijn.

    Geliked door 1 persoon

  4. AnneMarie Avatar

    Pannen van le Creuset, kookboeken, we drinken geregeld franse wijn en zelfs taartvormpjes uit Parijs meegenomen om heerlijke citroen marasquin taartjes mee te maken.
    We moeten nodig weer naar Frankrijk merk ik.

    Geliked door 1 persoon

  5. Liane Avatar
    Liane

    We gaan in het voorjaar naar normandië en einde zomer naar het zuiden zo hou ik de voorraad goed op peil. Ik neem altijd verschillende kruiden van de markt in Aups mee, petit marseille, Nuxe de olie parfum en de shampoo heerlijk zelfs mijn man die geen optut iemand is heeft nu de body shamoo tube moest ik van hem ook inslaan (kreeg een klein keer een tube bij mijn spullen en toen is die gezwicht) haha
    mixa, obao badschuim, diverse messen van Opinel afgelopen keer ook een theedoek van dit merk. Zeepjes van roger & gallet fleur de figuier erg lekker. Ook de zalf Homeoplasmine voor droge lippen of andere dingen en tegen muggen onctose perfect. Wijn van Rouet, en Jean Jean Vilcroze. Pastis, de bon maman jam die ze hier niet hebben, Confit de canard pate blikjes en de houdbare dingen jammer genoeg niet zo veel maar wat in de ijskast kan. Gelukkig gaan we met de caravan en de zware dingen gaan allemaal in de auto. En dan de herinneringen en foto’s van de leuke vide grenier, plaatsjes, markten. Heb er nu al weer zin in.

    Geliked door 1 persoon

  6. Joke van Sandijk Avatar
    Joke van Sandijk

    Als er Franse week bij de Lidl is koop ik alles wat er is aan Franse producten. Ook heb ik een grote boodschappentas van Lu.
    Diverse schilderijtjes van chocolade-merken sieren ons huis.

    Like

  7. Karin Avatar

    Zoals ik al op FB schreef en liet zien mn ovenschaal in Vaison La Romaine gekocht jaren geleden . Waar ik ook aan verslaafd ben heel gek natuurlijk zijn de boodschappen tassen van de supermarkten , ze zijn zoveel leuker dan die je hier koopt . Verder vind ik bijna alles leuk en lekker en ongeveer een uitje in die geweldige supers in La Douce !!

    Like

  8. Stans lieberom Avatar
    Stans lieberom

    Van oude porseleinen bonbonnières van Limoges heb ik een kast vol, in de badkamer alle geuren van le petit marseilliais, le Creuset pannen ( afgelopen zomer voor vijf euro zo’n mooie hartvormige rode gescoord), walnotenolie en frambozenazijn etc maar vooral heel veel meuk/brocante van Franse bodem …vintage arcopal , opalineglas vaasjes en nog veel meer…..

    Geliked door 1 persoon

  9. peter roelands Avatar
    peter roelands

    Abrikozen jam, zelf gemaakt van en in Plasians, het abrikozen gebied, tevens de olijfolie uit Eygaliers, allen heerlijke streekproducten, helaas de bollen ail zijn op ook die zijn super lekker, uit het zuidelijke Frankrijk.

    Like

  10. Ellen Bos Scheffer Avatar
    Ellen Bos Scheffer

    Wij houden geweldig van Frankrijk en wonen er ook, wat begon als een vakantiehuisje is nu onze woning geworden in de Morvan.
    We houden van het Franse leven en de mensen.
    Hebben ons ook helemaal ( zover als dat mogelijk is dan) aangepast aan het leven hier, leven met de jaargetijden, eten wat de Franse eten, behalve andouette .
    We genieten volop en alles wat we hier hebben komt van Franse bodem!

    Like

  11. Yvon Avatar
    Yvon

    Om te beginnen heb ik de boeken: 57 iconen…., het cahier de France en Gironde van kust tot wijn! Dat is voor mij ook “Van Franse bodem”.
    En verder: Le Creuset producten varierend van servies, bakvormen tot pannen… Verzorgingsproducten van L’Occitane en Yves Rocher, grote bont gekleurde bloempotten uit de Provence (was wel een gesleur…)
    Verder een echte “Kugelhopf” vorm uit de Elzas…kookboeken, tijdschriften, tafellakens en uiteraard veel levensmiddelen. De dag voor vertrek uit Frankrijk slenter ik ook altijd op mijn gemakje door een grote supermarkt.. Heerlijk! Het grootste en mooiste product uit Frankrijk is een natuurstenen fontein uit de Provence. Eigenlijk best wel een onderneming en spannend om zoiets te laten overkomen (en te plaatsen) maar nu genieten we iedere dag van een echt origineel en bijzonder product van Franse bodem!

    Like

  12. pietrixrunia Avatar

    In dit netje zou ik het liefste vervoeren de verheerlijke macarons van La Maison du Chocolat uit Paris!

    Geliked door 1 persoon

  13. pietrixrunia Avatar

    Het moet natuurlijk zijn de…overheerlijke

    Geliked door 1 persoon

  14. Franschman Avatar
    Franschman

    Noblesse oblige zeker als je van Franse komaf bent en een voor Nederlanders onuitspreekbare naam hebt. Na genealogisch onderzoek gestuit op onze Franse verre familieleden die ons betitelen als ‘Les Géants du Nord ‘.
    Diep in de Franse cultuur gedoken mede door onze Franse vrienden.
    Dan leer je wat van omgangsvormen,eetgewoonten en emoties.
    Zingt u ook mee.’colchiques dans les près’
    Overigens lijkt mij zo’n netje leuk .de carambars vallen er wellicht door maar de religieuzes van de boulanger gaan mee ( ca rime ! )

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken