-GESLOTEN- Winactie: Productenpakket van Belle-Etoile

In het kader van het 5-jarig bestaan van mijn blog en om kennis te maken met de mooie producten van Belle-Etoile heeft Stephanie Delporte, eigenaresse van de website met daarop heerlijke Franse delicatessen, een leuk pakket samengesteld, bestaande uit vier producten. Dit pakket, ter waarde van 25 euro, kan je winnen. Het pakket wordt je thuis bezorgd in een mooie Belle-Etoile verpakking.

Wil je kans maken op dit pakket, laat dan hieronder je reactie achter. Vertel mij in ongeveer 50 woorden hoe jij de feestdagen viert en misschien zit jij tijdens de kerst wel te smullen van dit overheerlijke Franse delicatessen pakket.

DOE MEE EN WIN! BONNE CHANCE!!!

LET OP!!!! De actie loopt maar tot 12 december 2018. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.