-GESLOTEN-Winactie: een weekend lang rijden in een Peugeot 3008 SUV

Wil jij een weekend in een Peugeot 3008 SUV rijden, grijp dan deze buitenkans!

Vertel mij (in maximaal 50 woorden) naar welke Franse hotspot of Franse bestemming in Nederland jij zou afreizen in deze mooie Franse reisbolide. Mogelijk verras je me met een voor mij nog onbekende Franse locatie op Hollandse bodem!

PEUGEOT_3008_TESTDRIVE_1610TC023

Laat hieronder je verhaal/reactie achter en misschien rijd jij binnenkort een weekend lang door Nederland in een Peugeot 3008 SUV. De auto hoeft niet afgetankt ingeleverd te worden. Na afloop ontvang je ook nog eens een prettig gevulde goodie bag!

Doe mee en win!!! Bonne Chance

De actie duurt tot 31 december 2018.  De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

15 reacties

 1. Dan zou ik naar Harderwijk afreizen voor een etentje in restaurant Klein Parijs . Steak tartare, escargots, huitres, un décor magnifique, Franse les op het toilet (ja, ja, echt) et j’en passe! Alsof je in Parijs bent maar dan iets dichterbij.
  Bonne journée

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik zou met de Peugeot 3008 SUV langs de Loosdrechtse Plassen of Côte D’Azur rijden. Het is echt een stijlvolle en elegante auto. Wij zullen zeker een veilige rit in de hightech wereld hebben. Zo een leuke dag hoort afgesloten te worden bij een leuk restaurant aan de haven met lekkernijen en franse wijn.

  Geliked door 1 persoon

  • De Peugeot 3008SUV is idd een geweldige auto om een roadtrip in te maken. Dat heb ikzelf mogen ervaren toen ik ermee naar een receptie reed op de Franse ambassade in Den Haag.. Veel succes en misschien rijdt u wel in de Peugeot langs de Loosdrechtse plassen. Cordialement Mireille

   Like

 3. Ik zou met mijn woest aantrekkelijke en liefdevolle vrouw naar De Burgerij in Tilburg rijden. Zoek maar op wat voor tent het is 😉 Het lijkt mij geweldig om in deze auto te rijden en de glimlach op mijn vrouw haar gezicht te zien wanneer ik op en top geniet!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ohlala wat een mooie actie! 💕 Ik zou in deze fijne Franse wagen natuurlijk naar een concert van mijn favoriete Franse zanger in Nederland rijden; Gerard Alderliefste! Als hij een Franse chanson zingt, waan je je weer even en France 😍 Ken je hem al? Momenteel is hij bezig met een solo programma maar volgend jaar komt hij weer in de theaters met 7 vrienden! De bekende Franse klassiekers komen zeker voorbij! Voor het concert ga ik dan eten bij bistro Malle Jan in hartje Leiden, dit wil ik al heel lang een keer uitproberen maar ik woon net iets te ver weg. In die mooie Peugeot wordt dat vast een plezierige rit! Merci d’avance! 🌻

  Geliked door 1 persoon

 5. Naar Maastricht. Hierdoor de combinatie van de meeste kilometers Frans rijplezier met zo dicht mogelijk bij Bourgondisch Frankrijk! Mooie voorpret van mijn al bestelde Peugeot 3008. En dan genieten van een Franse cuisine! Nu al zin in.

  Geliked door 1 persoon

 6. In een Peugeot zou ik naar Zwolle rijden om lekker te gaan eten bij restaurant Bonne Femme. Een sfeervol restaurant waar de Zwolse humor gemengd wordt met een Franse belevenis. Natuurlijk neem ik mijn man mee want die kijkt elke keer verlangend naar de Peugeot 3008 en mompelt dan iets. Eerst dacht ik dat het iets in het Frans was, maar zijn tekst wordt steeds duidelijker: als wij toe zijn aan een nieuwe auto, ga ik toch ook eens kijken of de Peugeot 3008 SUV beter is dan onze qashqai. .

  Geliked door 1 persoon

 7. Oh la la, ik zie ons al rijden richting mijn geboortegrond Schouwen-D(r)uiveland. We rijjden langs wijngaard De Drei Schorre om in de Franse sfeer te raken. Dan over de Zeelandbrug naar de bakkeres van ‘De Bakkerij’ in Goes. Zij weet wat Frans bakken is. Het water loopt me al in de mond. Eten we een lekker belegde Franse boterham of broodje of wordt het een croissant? Of..alledrie?! We vervolgen onze tour over de Oosterscheldekering en beklimmen de Plompe Toren bij Westerschouwen. Rijden een stukje door om uit te komen bij Alexander’s restaurant in Kerkwerve/Moriaanshoofd. We laten ons verrassen met een ‘menu Confiance’. Hoe heerlijk. Ze zijn niet voor niets lid van ‘Euro-Toques’. Brengen de nacht door in boutiquehotel Hof van Alexander. Dan weer terug naar het westen. Uiteraard via ‘La Mer’. Op naar de Smaakboutique van Martine van den Bos in Delft.. Bij haar doen we -in het Molenhuisje van molen De Roos- een high wine wijnworkshop met Franse wijnen en Franse kazen. We kunnen er tegenaan.
  Door naar het noorden. Daar gaan we proeven bij Vive la Vie in Groningen. We rijden door naar vrienden in Niehove. Bijkletsen en slapen. We besluiten onze roadtrip bij Broodje van eigen deeg, ook in Groningen. Daar gaan we een workshop doen, gezellig met onze vrienden. Aan het eind van de middag rijden we moe maar voldaan en intens gelukkig in de Europese auto van het jaar weer naar huis. Heerlijk gereden, gegeten en geleerd; een topweekend.

  Oeps, dat zijn meer dan vijftig woorden…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s