Les Goûts de France groeit gestaag

In augustus 2014 begon Monique Meulendijks samen met haar man ‘Les Goûts de France’, een bedrijf/webshop in heerlijke producten uit de Provence. Ik kwam ze met enige regelmaat tegen op allerlei franse markten en festivals. De collectie van Les Goûts de France groeide gestaag en de producten waren steeds vaker verkrijgbaar bij allerlei delicatessenwinkels. Les Goûts de France verkocht onder andere overheerlijke siropen en likeuren. Deze siropen van Eyguebelle groeide uit tot de toppers van de collectie. Dat kan ook niet anders, want deze siropen zijn zo puur, smaakvol en bijzonder. Met onder andere deze topper gaat Monique dan ook verder in het nieuwe onderkomen in Vianen.

De siropen en likeuren zijn en blijven de paradepaardjes en zijn op dit moment al veelvuldig in de Nederlandse horeca te verkrijgen. Zo heeft de cocktailbar in Krasnapolsky Amsterdam al twee likeuren en een siroop in de schappen staan om zijn klanten mee te bedienen. De bedoeling is ook om met deze mooie producten van Franse bodem de Nederlandse horeca te gaan bestormen.

IMG_8181.jpg
De siroop en likeuren die je kunt nuttigen in de cocktailbar van Krasnapolsky Amsterdam

En dat gaat zeker lukken, want zowel de siropen als de likeuren zijn apart en anders dan anders. Naast de verkoop van siropen en likeuren voert Les Goûts de France ook overheerlijke terrines, paté’s, soepen en jams.

Het leuke aan Les Goûts de France is, dat ze steeds aan het vernieuwen zijn, dus het kan zo maar zijn dat ze volgend jaar de bekende anijssnoepjes van Flavigny in de collectie hebben. Helaas heeft Les Goûts de France geen winkel, maar wie weet misschien komt dat ook ooit nog eens.

Wil je meer weten over de producten van Les Goûts de France, of wil je als horeca de siropen en likeuren gaan schenken?

Monique Meulendijks | +31 624 866 063 | m.meulendijks@lesgoutsdefrance.com | lesgoutsdefrance.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s