Highlights blogartikelen

Aankomende januari is het vijf jaar geleden dat ik begon met mijn blog en deze introduceerde bij een aantal Franse organisaties. Sommige pikten mijn blog op, anderen dachten waarschijnlijk, heb je weer zo’n eendaags vlieg. Maar nee, nog steeds publiceer ik met veel enthousiasme blog-artikelen over iets van Franse bodem en groeit het aantal bezoekers met de dag. Zo begon ik het afgelopen jaar de eerste vijf maanden met 6.000 bezoekers per maand. Nu sluit ik dit mooie jaar af met maar liefst 10.000 bezoekers per maand. Een aardige groei, al zeg ik het zelf.

Ondertussen is mijn blog een mooi platform geworden voor de nodige Franse bedrijven, organisaties en instellingen hier in Nederland. Krijg ik steeds vaker persberichten binnen, of krijg ik via mijn lezers/volgers informatie toegespeeld over iets van Franse bodem. Daarnaast is natuurlijk het medianet een grote inspiratiebron. Afgelopen jaar heb ik mogen deelnemen aan een aantal wijnproeverijen, lunches, borrels, openingen, feesten, recepties en lanceringen, allemaal in het teken van iets van Franse bodem. Voor mij en het blog mooie aanleidingen om daar over te bloggen en het Franse product nog meer in de Nederlandse markt te zetten. Ik hoop dat aankomend jaar ook weer te kunnen doen.

De maand december stond in het teken van het vijf-jarig bestaan van het blog. Ik heb met mooie bedrijven een winactie mogen organiseren onder andere met Peugeot Nederland. De actie om in een Peugeot 3008 SUV te kunnen rijden loopt nog tot en met maandag… dus doe er nog aan mee als je deze kans wilt grijpen!!!!

Na vijf jaar kan je terugkijken naar datgene wat je hebt gedaan en misschien hebt laten liggen. Je kan ook vooruit gaan kijken en bedenken wat voor nieuwe dingen je de aankomende jaren wilt gaan doen. Ik ga voor dat laatste, ik ga dus nog even door met bloggen. En ik hoop dat jullie, mijn volgers en lezers, mij en vooral het blog nog blijven volgen en lezen.

Ik kijk uit naar datgene wat mij te wachten staat in 2019 en hoop jullie ook in het nieuwe jaar weer te kunnen informeren over allerlei mooie producten van Franse bodem.

Ik wens iedereen een goed uiteinde en een mooi begin van het nieuwe jaar!!!

Bonne année!

 

Om toch even terug te kijken wat er afgelopen jaar goed scoorde op mijn blog, hieronder een aantal highlights die meer dan 100 keer gedeeld werden via het socialkanaal Facebook.

De Peugeot pepermolen

Franse bakkers in Nederland

Philip Freriks presenteert Een Hollander in Parijs

Petit Vieux Paris in Arnhem

Picard producten te koop bij Albert Heijn

Franse kaskraker komt naar Nederland

Een reactie op “Highlights blogartikelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s