Romantisch drama ‘Mademoiselle de Joncquières’ vanaf 23 mei te zien, WINACTIE vrijkaarten

Op 23 mei 2019 komt de film Mademoiselle de Jonquière uit in de bioscopen. Een film over liefde, verleiding, manipulatie, intriges en wraak. Een romantisch kostuumdrama gebaseerd op een verhaal van de 18de-eeuwse schrijver en Verlichtingsfilosoof Denis Diderot.

schermafbeelding 2019-01-17 om 11.35.09

Het is 1750, Lodewijk XV regeert over het Franse koninkrijk. Marquis des Arcis, een beruchte rokkenjager, is hopeloos verliefd op Madame de La Pommeraye, een aantrekkelijke weduwe die teruggetrokken leeft. Jarenlang weet ze hem te weerstaan, tot ze uiteindelijk toegeeft aan haar geheime verlangen. De markies heeft echter al snel weer genoeg van haar. Na twee jaar stelt hij haar voor als vrienden uit elkaar te gaan. Madame de La Pommeraye is gek van verdriet en zint op revanche. Daarvoor huurt ze de hulp in van twee prostituees, Madame de Joncquières en haar twintigjarige, beeldschone dochter.

Regisseur en scenarioschrijver is Emmanuel Mouret (L’art d’aimer) en Cécile de France, Edouard Baer en Alice Isaaz vertolken de hoofdrollen in dit romantische drama. In Frankrijk kreeg de film vier sterren van onder meer Le Figaro, Le Monde en Le Parisien en vijf sterren van Marie Claire: “Als iedere film een droom is, dan is het in die van Mouret heerlijk wegglijden”

Van Franse bodem mag maar liefst 3 x 2 vrijkaarten weggeven voor deze film. Laat hieronder een reactie achter en misschien win jij die 2 vrijkaarten. De actie duurt tot en met 22 mei 2019. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.