Docu over mode-icoon Coco Chanel op TV5MONDE

Van maandag 23 september tot dinsdag 1 oktober is het Fashion Week in Parijs. Vanwege deze modeweek zendt TV5MONDE een aantal documentaires uit onder andere eentje over Coco Chanel.

image-title1.jpg

In LES GUERRES DE COCO CHANEL zien we het portret van een mode-icoon, zowel getalenteerd als controversieel. Van haar verleden als wees tot haar nazi-vriendschappen en de oprichting van het huis Chanel… ‘Les guerres de Coco Chanel’ toont haar trauma’s, haar strijd, haar schaduwkant en haar geniale instinct. Te zien op woensdag 25 september om 21:00.

Een uur later is er de docu LUBIN, UN PARFUMEUR D’EXCELLENCE. Het epische verhaal van een van de oudste Franse parfumerieën. Officiële leverancier aan het Koninklijk Hof van Frankrijk sinds de negentiende eeuw, maker van het succesvolle parfum “Nuit de longchamp” dat gedragen werd door heel Hollywood: ontdek de geschiedenis van de grondlegger van het moderne parfum. Woensdag 25 september om 22:00

Tijdens de Fashion Week zijn er nog meer ‘mode’ programma’s op TV5Monde te zien. Klik hier voor meer info.

 

Schermafbeelding 2019-09-20 om 00.22.58

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: