Mooi filmprogramma tijdens Frans Filmfestival Tapis Rouge Amsterdam

Dit jaar vindt de eerste editie plaats van het Franse Filmfestival Tapis Rouge in Amsterdam als ook in Den Haag. Woensdag 30 oktober is de aftrap met een openingsavond. De vier dagen daarna kan men genieten van mooie franstalige films in zowel Het Ketelhuis in Amsterdam als in Het Filmhuis in Den Haag.

Tijdens de openingsavond in Pathé Tuschinski in Amsterdam is de voor-première te zien van de film Hors Normes. Van donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november is er een gevarieerd Frans filmprogramma te bekijken. Onder andere de Franse film La Belle Epoque op zaterdag en zondag. Deze film heb ik mogen zien tijdens het openingsgala van Film by the Sea en is echt een aanrader.

5335514

Op zaterdag 2 en zondag 3 november kan je ook een selectie Franse films gaan bekijken in Den Haag in het Filmhuis.

KORTINGSACTIE  LEVEN IN FRANKRIJK

Wil je aanwezig zijn bij de feestelijke première van Hors Normes op 30 oktober in Pathé Tuschinski Amsterdam? Dat kan en wel met korting, aangeboden door het het magazine LEVEN IN FRANKRIJK. Je wordt dan ontvangen met een welkomstcocktail en er is een speciaal programma! Daarnaast zullen makers Eric Toledano & Olivier Nakache ook aanwezig zijn.

Lezers van VAN FRANSE BODEM en het magazine LEVEN IN FRANKRIJK ontvangen met een speciale voucher 20% korting op de normale ticketprijs van 15,- euro. De speciale voucher kan je downloaden via deze link en op de website van www.pathe.nl kunt u uw kaarten kopen. Alléén op vertoning van de speciale voucher en het pathé ticket heeft u toegang tot de avond.

Pathé Tuschinski  | Reguliersbreestraat 26-34| Amsterdam

Het Ketelhuis | Westergasfabriek | Pazzanistraat 4 | Amsterdam

Filmhuis Den Haag | Spui 191 | Den Haag

Kijk voor meer info op tapisrougefransfilmfestival.nl

Dit nieuwe Franse filmfestival is opgezet op initiatief van de stichting l’Échappée Belle, en wordt georganiseerd met de Alliance Française Amsterdam, in nauwe samenwerking met filmdistributeur Cinéart Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: