Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra en route met nieuwe show Casablanca

Ellen ten Damme is na het grote succes van ‘Paris-Berlin’ weer aan het toeren door Nederland met haar fantastische nieuwe show ‘Casablanca’, de try-outs zijn al in volle gang. Tot maart 2020 gaat ze samen met The Magpie Orchestra en route, van Parijs naar Casablanca.

Schermafbeelding 2019-10-15 om 16.44.58

Français met een vleugje Arabique!

De exotische, spannende ontmoetingen die onderweg plaatsvinden, leveren de prachtigste Franse liederen op. Of Ellen ooit aan zal komen, is nog maar de vraag. Met haar achtkoppige superband brengt topentertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek. ‘Casablanca ‘wordt een spannende mix van culturen, met muziek van onder meer Charles Aznavour, Françoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Français met een vleugje Arabique!

Kijk voor meer info op ellentendamme.nl