Gratis audiotour app Monet tentoonstelling Kunstmuseum Den Haag

Van de week was ik mij aan het voorbereiden op mijn bezoek aan de tentoonstelling Monet – Tuinen van verbeelding in het Kunstmuseum in Den Haag, tot voor kort heette dat het Gemeentemuseum. Tijdens mijn speurtocht op de website van het Kunstmuseum stuitte ik op de gratis audiotour app. Deze kan je gratis downloaden op je telefoon en biedt verdere verdieping op de zaalteksten in het museum. Heel handig en leuk lijkt mij. Ik heb hem al gedownload!!

klik hier voor de gratis audiotour-app

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s