Pop-up store Madame Paté Amersfoort

Voor het derde jaar op rij opent Madame Paté aanstaande zaterdag 8 november weer haar pop-up store in de ijssalon IJs van Vitelli aan de Kwekersweg 7 in Amersfoort. Het oude benzinestation wat in de zomer dienst doet als ijssalon en waar Madame Paté vanaf november tot en met februari haar paté pop-up store heeft, is gebouwd in de periode van de wederopbouw en stampt uit 1953. Een uniek pand, want het is één van de laatste benzinestations uit die tijd in Nederland.

img_72661.jpg

Vanaf zaterdag 8 november bakt en verkoopt Inge Janson oftewel Madame Paté haar overheerlijke patés en rilettes. De voor ongeveer vier maanden geopende winkel is elke vrijdag en zaterdag te bezoeken van 13.00 tot 18.00 uur.

De patécollectie die Madame Paté aanbiedt bestaat onder andere uit Paté de Canard (de favoriet van deze blogster), Paté de Provence, Paté de Campagne en Paté de d’Agneau. Naast de kant-en-klare patés verkoopt Madame Paté ook afbakpatés.

img_7264.jpg

Madame Paté maakt ook geweldig lekkere rillettes. Deze zijn onder andere ook te koop bij de AH. In meer dan 300 vestigingen van de AH kan je deze wintermaanden de rillettes aanschaffen. Heerlijk voor tijdens de feestdagen. Naast de pop-up store heeft Madame Paté ook een online webwinkel en staat ze regelmatig op markten.

img_6457.jpg

Pop- up store Madame Paté | vrijdag en zaterdag van 13.00-18.00 uur | Kwekersweg 7 | Amersfoort | www.madamepate.nl

Een reactie op “Pop-up store Madame Paté Amersfoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s