WIN-ACTIE kaarten voor Fête du Champagne

De feestdagen komen er weer aan en wat is er dan leuker om de Champagne-kurken te laten knallen. Champagne is een mousserende wijn, die geproduceerd wordt in het Champagne gebied in Frankrijk. Alleen mousserende wijn uit deze regio, gemaakt volgens de méthode traditionnelle, mag de naam Champagne dragen. Tijdens het Fête du Champagne in Amsterdam, vanaf 29 november t/m 1 december 2019, kan je maar liefst 100 verschillende Champagnes, Crémants en wijnen gaan proeven. 

Schermafbeelding 2019-11-17 om 13.30.20

Na het grote succes van de eerste editie afgelopen zomer, strijkt het Fête du Champagne weer neer in Amsterdam en dit keer in de Zuiveringshal op het Westergas-terrein, waar je in een sprookjesachtige decor kunt proosten op de komende feestdagen. De Zuiveringshal zal dan omgetoverd zijn in een Frans, boers en romantisch sprookje met een winterse twist. Zo kan je je vermaken met een potje Petanque met op de achtergrond Franse chansons. Kan je gaan druivenstampen, meedoen aan Champagne quizzen en kan je zelf een fles Champagne sabreren.

Schermafbeelding 2019-11-17 om 13.30.15.png

Bij een goed glas bubbels horen natuurlijk oesters en kaviaar, ook dat is aanwezig net als de nodige foodtrucks met Franse hapjes en kramen waar je onder andere Confit de Canard kan krijgen. Tot in de late uurtjes kan je zo genieten van de Franse sfeer en een dansje wagen op de dansvloer.

Schermafbeelding 2019-11-17 om 13.30.24.png

Tijdens deze feestelijke editie kan je inkopen doen voor de feestdagen tegen speciale eindejaarsprijzen. Extra fijn: de Champagnes worden thuis geleverd.

Tickets voor Fête du Champagne kosten 15,- per stuk, inclusief een glas mousserende wijn en het coupe glas mag je mee naar huis nemen. Meer info op feteduchampagne.nl

WIN-ACTIE

Van Franse bodem mag van de organisatie 2x 2 toegangskaarten weggeven. De vraag is simpel en kan je vinden op de website van Fête du Champagne.

De vraag: vanaf hoelaat begint op vrijdag 29 november 2019 het Fête du Champagne festival in de Zuiveringshal op het Westergas-terrein in Amsterdam?

Misschien win jij wel deze fantastische prijs. Laat hieronder je antwoord achter en geef ook aan voor welke dag je de kaartjes zou willen winnen.  De actie loopt t/m 27 november 2019. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.