Adventskalenders van L’Occitane

Het is weer tijd om cadeautjes in te pakken, maar ook vooral uit. Eén van die leuke uitpak-cadeaus is de adventskalender. Je hebt ze in allerlei soorten en maten en ook in allerlei prijsklassen. Elke dag mag er een luikje of laatje open en is het weer een verrassing wat er uit komt. Het Franse cosmetica bedrijf L’Occitane heeft ook zijn eigen adventskalender en sinds 2017 komen er maar liefst twee van deze iconisch kalenders uit. Een klassieke en luxe versie, gevuld met heerlijke L’Occitane-producten.

IMG_8243.JPG

Elk jaar gaat L’Occitane een samenwerking aan met een bekende illustrator om de adventskalender een eigentijds gezicht te geven. Dit jaar zijn ze een samenwerking aangegaan met Hsinping Pan, een illustrator uit Taiwan die de wereld om haar heen observeert en met een speels gevoel vastlegt. Beide kalenders zijn uitgevoerd in een fel rode kleur. Een kleur die veel gebruikt wordt tijdens de kerstdagen. De illustraties vind ik wat kinderachtig en wel erg simpel.

P.aspx.jpg

Beide kalenders hebben 24 deuren en bevatten producten zoals de bekende Almond heerlijke Handcrème en de Shea Ultrarijke Lichaamscrème. Tegen de tijd dat je elke deur van deze kleurrijke kalender van L’Occitane hebt geopend, heb je alles wat je nodig hebt om 2020 prachtig te starten. Van de lekkerste handcrèmes tot aan de kenmerkende bodylotion van het merk.

Voor de klassieke adventskalender betaal je €49, voor de luxe uitvoering €99. Zowel online te bestellen als te verkrijgen in de L’Occitane winkels.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s