Frankrijk
Een reactie plaatsen

Oproep deelname Concours de la Chanson

Volgend jaar vindt op zondag 15 maart 2020 de Finale plaats van alweer het 36ste Concours de la Chanson Alliance Française. Het Concours voor artiesten (semiprofessioneel en amateur) die het Franse chanson zingen. De missie van het Concours de la Chanson is in de afgelopen 35 edities nooit veranderd: luisteraars vervoeren met de kracht én de schoonheid van Franstalige muziek.

logocdlctv5

Voor die finale zijn er deelnemers nodig, daarom is het Concours op zoek naar artiesten die het Franse chanson kunnen zingen. Dus kan je zingen en ook nog eens in het Frans? Dan kan je meedoen aan dit concours en misschien haal je wel de Grande Finale. Stuur een kort filmpje van jou zingend vóór 15 december 2019 op en dan hoor je of mee kan doen met dit avontuur. 

Inschrijven kan via concoursdelachanson.nl/contact-inschrijving

Grote namen staan er op de winnaars-lijst zoals Alderliefste (2005), Sjors van der Panne (2008), Zazí (2009), Katell Chevalier (2010), Sterre (2014), Machteld van der Gaag (2018) en Caroline Rutten (2019).

Het concours, wordt georganiseerd door de Alliance Française en is de opmaat voor een geweldige chanson-carrière.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s