Franse film Hors Normes in bioscoop

Vanaf morgen 12 december draait de Franse film Hors Normes in de bioscoop. Deze film was de slotfilm van het Filmfestival in Cannes en de openingsfilm van het eerste Franse filmfestival in Nederland, Tapis Rouge. De makers van deze film zijn vooral bekend geworden door de film INTOUCHABLES die ze ook samen regisseerde.

7559-600x0.jpg

De film gaat over twee goede vrienden die elkaar al meer dan 20 jaar kennen. Samen zetten ze zich in voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. Bruno heeft een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen.

Een film die uit het leven gegrepen is, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s