Champagne pop-upbar van Moët et Chandon

Champagne is helemaal hot. Na het geweldige champagne festival Fete du Champagne afgelopen november/ begin december in de westergasfabriek in Amsterdam is er nu een heuse Champagne pop-upbar van Moët & Chandon, gevestigd in het Grand Café van het Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam.

Leuk om in de kerstvakantie naar toe te gaan. Je kunt er tien verschillende unieke champagnes per glas krijgen met eventueel een bijpassende amuse, gecreëerd door Randy Karman. Op de kaart vind je onder meer kleine gerechtjes van tonijn en gember, fazantrillette met cantharellen en kabeljauw met gekonfijte citroen. De Champagne pop-upbar zal acht weken in het Grand café van het Grand Hotel Krasnapolsky gehuisvest zijn tot 5 januari 2020.

Wanneer je geproefd hebt in het Grand cafe van Krasnapolsky kan je nog langs de Champagne pop-up store in de Bijenkorf die daar tot 5 januari 2020 gestationeerd is. Hier vind je niet allleen de limited edition Moët Impérial-fles, maar kun je ook de klassieke én iconische champagnefles laten personaliseren. Succes gegarandeerd! 

Deze beide sprankelende initiatieven van Moët & Chandon zijn er gekomen om het 150 jaar Moët Impérial-jubileum te vieren.

Photo credits:
SpecialPixels & RVDA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s