Op de andere toer!

Het is al weer zo’n 6 jaar geleden dat ik dit blog/website begon. Althans dat het idee ontstond om dit blog te beginnen en ik mij begon te verdiepen in de techniek achter bloggen. Want ook dat moet je kunnen. Naast de discipline om elke week een aantal blogs te publiceren moet je ook weten hoe de techniek en het online allemaal werkt.

In 2014 zette ik het blog online en waren het voornamelijk Franse producten waar ik over blogde. De alpinopet, bistrostoel, Bretonse streepjestrui, de Le Creuset pan en het Opinel mes kwamen voorbij. De Franse producten/ iconen combineerde ik met een gerecht. Dat laatste bleek lastig en dus liet ik dat weer snel los.

f4f2c-beeldopinel.jpg

Het bloggen over de Franse producten was leuk, maar ik kreeg in de loop der jaren steeds vaker de vraag of ik geen artikel kon publiceren over het Franse event, boek, film of festival wat er op dat moment was. Dat laatste heeft de overhand genomen en nu is Van Franse Bodem het online platform in Nederland over allerlei Franse events, festivals, tentoonstellingen en hotspots. Hier kan je alles vinden wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland, althans datgene wat ik hoor en zie of bericht over krijg.

Na zoveel jaren blijft het beheren van deze website ontzettend leuk en heb ik heel veel mensen leren kennen en mocht ik bij menig opening, festival of receptie aanwezig zijn. Daar ben ik zeer dankbaar voor en ik hoop mijn website nog jaren te kunnen voeren.

bonne-annee-fdafdea-881x509.jpg

Ik wens iedereen een mooi en goed 2020 en mocht je een leuke Franse tip hebben die zeker op het platform Van Franse bodem thuis hoort, mail mijn dan op vanfransebodem@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s