Film La belle époque vanaf 2 januari in de bioscoop

Het jaar 2019 is nog net niet afgelopen, maar je kan je alvast verheugen op het nieuwe jaar want vanaf 2 januari 2020 gaat de Franse feel-good film La belle époque in de bioscopen spelen. Ik mocht de film al zien tijdens het openingsgala van Film by the Sea en heb toen geprobeerd om niet te veel te verklappen.

5335514

La belle époque is een film van Nicolas Bedos (Frankrijk) en gaat over een man die de kans wordt geboden terug te gaan in de tijd, hij besluit de week te kiezen waarin hij zijn grote liefde voor het eerst ontmoette. Een film voor jong en oud, met muziek en kleding uit de seventies, over liefde en het verliezen daarvan, over de hang naar vroeger en was het toen allemaal beter? Deze op Midnight in Paris lijkende film is vooral ook een blije film waardoor je met een glimlach de zaal verlaat.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s